Göğüsleri büyük biriyim ve sütyenle yatmak terciğim ama hem rahatlık hem de cildim nefes alamaz diye çekiniyorum. Zararlı mı?

Göğüsleri büyük biriyim ve sütyenle yatmak terciğim ama hem rahatlık hem de cildim nefes alamaz diye çekiniyorum. Zararlı mı?

Seninle burada olmak harika! Gece sütyenle yatmak, özellikle büyük göğüslüysen, destek açısından önemli olabilir. Burada önemli olan nokta, seçtiğin sütyenin konfor ve nefes alabilen bir yapıda olması.
24 Saat Pamuk Sütyen & Bralet koleksiyonu, pamuklu ve balensiz yapısıyla gece boyunca destek sağlarken cildinin de nefes almasına yardımcı olur. İz bırakmayan formlarıyla da konforu doruğa çıkarıyor. Üstelik varlığını unutturacak kadar doğal bir his veriyor. 💫 Kendini rahat ve şık hissetmen çok önemli.
24 saat konforu keşfet, gece uyurken bile… ⏱️💕
Gece sütyenle yatmanın cildin nefes almasına engel olup olmadığı konusunda kesin bir bilimsel kanıt bulunmamaktadır. Bazı kaynaklar, sütyenin gece boyunca ciltte baskı yapabileceğini ve bu durumun terlemeye neden olabileceğini belirtmektedir. Ancak, gece sütyenle uyumanın meme kanseri riskini artırdığına dair herhangi bir bilimsel veri bulunmamaktadır.
Cevap
0Cevap
Tabiki gece sütyenle de yatılabilir ama cildin daha iyi nefes alması adına sütyenle yatılmaması daha iyidir derim
Nefes almayi gectim meme kanserinin en buyuk sebeplerinden birisi. Geceleri mutlaka çıkar sutyenini yatmadan önce.
Asla sutyenle yatamam. Hatta eve girince direkt çıkarıp atıyorum.
Kalp sağlığı için çıkarıp yatmak gerekiyormus
Nefes alır neden almasın. Doğru ve bedenine uygun sütyenler kullanmaya dikkat et
Artık çok secenek var pamuk tercih edersen çok sorun olmaz🤗
Zararlı sanırım sadece yatarken çıkarabilirsin
Zor oluyor ya nefesim daralıyor
Hayır, cildimiz nefes almaz
Şimdi eğer çok sıkı ise asla bence nefes almaz
Gece sütyenle yatanın aklıyla zoru vardır
Geceleri göğüsleri salmak lazım sjsjsj
Zararlı, gereksiz gece
Nasıl rahatsan öyle takıl
Almaz
Nefes alamaz
almaz