Moda & Stil Farklı modelde iç giyimleri tercih eder misiniz? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 37 Yapay Zekaya Sor Farklı modelde iç giyimleri tercih eder misiniz?#EdamedaPenti 💙 #İçgiyim 👙 Güncellemeler+1 yıl Güncel Farklı modelde iç giyimleri tercih eder misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
Wineandorange Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aaa çok güzelmis bu💙💙 Evet tercih ederim. Zaafim var. 2 0 Yorumla
Portakal-Çiçeğii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl İlla klasik iç çamaşırı giyerim demem Hoşuma giderse farklı tarzda iç çamaşırları alırım giyerim. Görseldeki çamaşır gayet güzel 2 0 Yorumla
Emre_22- Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl İzin günü dışar hariç likrasız boxer, dışarıda likralı boxer, atletim yok 1 0 Yorumla
_GeceMuhafızı_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Evet tercih ederim benimki fanteziye doymuyor sjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsj 1 0 Yorumla
MasalliaPolatova Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Evet değişik tasarımlar hoşuma gidiyor. 1 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Ederim 1 1 Yorumla ucankazmorton +1 yıl Mesala :) Yorumla
Çılgın_-_Adam-_-35 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Bayanlara çeşit çok erkekte bi baksır yeter 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
etmezdim.
Aaa çok güzelmis bu💙💙 Evet tercih ederim. Zaafim var.
İlla klasik iç çamaşırı giyerim demem Hoşuma giderse farklı tarzda iç çamaşırları alırım giyerim. Görseldeki çamaşır gayet güzel
İzin günü dışar hariç likrasız boxer, dışarıda likralı boxer, atletim yok
Evet tercih ederim benimki fanteziye doymuyor sjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsj
Her zaman bildiğimiz boxer. 😂
Evet değişik tasarımlar hoşuma gidiyor.
Evet, severim.
eda apla çok güzel bu markası ne
Neden olmasın
etmem
evet hoşuma giderse denerim
Evet
Severim
Yok valla hepsi slip