Moda & Stil 15 yaşında sütyen takmaya yeni başlayan biri nasıl bir şey takmalı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Sütyenin çeşitlerini bilmiyorum siz biliyor musunuz Güncellemeler+1 yıl Şimdi herkes o yaşta sütyen takılmaz falan dıcek. Arkadaşlar normalden büyük göğüslü olabilir ya hani? 15 yaşında sütyen takmaya yeni başlayan biri nasıl bir şey takmalı? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
trolmädchen Takip Et Xper 6 Yaş: 50 , eic 100% +1 yıl Evladım burası 18 yaş altı için uygun değil def. olup gider misin iyiliğin için diyorum.🌸☺️ 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka 15 yaşında değilim Yorumla Soran +1 yıl Profilin çok iyi 😆😆😆 Yorumla trolmädchen +1 yıl Teşekkür ederim evladım.☺️☘️ O benim 🌸☺️✨ Yorumla Soran +1 yıl Nfkgkfkd Yorumla Soran +1 yıl Babanne ne işin var burada Yorumla trolmädchen +1 yıl Can sıkıntısından evladım.🌸😌 Yorumla Soran +1 yıl Abla sütyenden anlıyon mu Yorumla Soran +1 yıl Bi yardımcı olsana Yorumla trolmädchen +1 yıl Büstiyer sütyen tak evladım bedenine göre seç.🌸😌 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ben 14 yaşında bile takiyordum ne ilgisi var? 1 3 Yorumla Soran +1 yıl İlgisi yok onu diyom işte Yorumla Soran +1 yıl Herkes o yaşta takılmsz küçüktür diyo ama Yorumla Soran +1 yıl Abla sen anlıyonmu yardımcı olsan Yorumla
carsngirls Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Bedenine göre en uygununu takması en sağlıklısı. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Evladım burası 18 yaş altı için uygun değil def. olup gider misin iyiliğin için diyorum.🌸☺️
Ne alaka 15 yaşında değilim
Profilin çok iyi 😆😆😆
Teşekkür ederim evladım.☺️☘️ O benim 🌸☺️✨
Nfkgkfkd
Babanne ne işin var burada
Can sıkıntısından evladım.🌸😌
Abla sütyenden anlıyon mu
Bi yardımcı olsana
Büstiyer sütyen tak evladım bedenine göre seç.🌸😌
Ben 14 yaşında bile takiyordum ne ilgisi var?
İlgisi yok onu diyom işte
Herkes o yaşta takılmsz küçüktür diyo ama
Abla sen anlıyonmu yardımcı olsan
Bedenine göre en uygununu takması en sağlıklısı.
Kardeş 15 yasinda isen git siteden
Bedenine göre destekli takmalı
Destekli kullanmalısın kuzu
Bence mantıklı olan crop tarzı şeyler
Hepsi aynı diilmi
Hiç takmamalı
Memeni kapatsn yeter