Moda & Stil Sütyensiz gezmeyi normal buluyor musunuz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Giyim kuşam olarak Güncellemeler+1 yıl güncel Sütyensiz gezmeyi normal buluyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Kişilerin tercihlerine saygı duyuyorum gadası 1 0 Yorumla
mOLiiiiiii Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Eşim ve kızım Evde böyle dolaşıyorlar sinir bozucu cidden 2 27 Yorumla Soran +1 yıl Ahaha Yorumla mOLiiiiiii +1 yıl 😊 dertliyim bu konuda Yorumla Soran +1 yıl Haklısınız bir aile babası olarak. Konuşun hocam. Beni yanlış anlamayın kızlar ama.. diyerek girin konuya Yorumla karaşimşek47 +1 yıl evdeler sonucta Yorumla Soran +1 yıl @karaşimşek47 evdeler de o kadar rahatlık da istemiyo demek ki adam hocam Yorumla karaşimşek47 +1 yıl disaedami giysinler Yorumla mOLiiiiiii +1 yıl @karaşimşek47 pek konuşmaya hakkım yok gibi bu konuda. Yorumla karaşimşek47 +1 yıl neden Yorumla mOLiiiiiii +1 yıl @karaşimşek47 böyle dolaşmayın desem de dinlemiyorlar. Ev hali diye geçiştiriliyorum. Dizginlemek çok zor Yorumla gılmour76 +1 yıl Sarkık değilse evet olması gerekir ama evde takmaya gerek yok çünkü altları bazen yara oluyor eşimden biliyorum eve girince ilk işi sudyen çıkarıyor Yorumla karaşimşek47 +1 yıl @moliiiiiii misafir gelincede mi ayni Yorumla mOLiiiiiii +1 yıl @gılmour76 büyük olmalı eşinin göğüsleri , yoksa kolay kolay yara olmuyor ama rahatsız ettiği kesin o sütyenin. Zaten desteksiz kullanın diyorum ben ama evde kullanılmayınca anlamı kalmıyor Yorumla mOLiiiiiii +1 yıl @karaşimşek47 misafir gelince takılıyor elbette tabi kızım şansını zorluyor ama annesinden fırçayı yiyince takmak zorunda kalıyor Yorumla karaşimşek47 +1 yıl tKip et beni Yorumla mOLiiiiiii +1 yıl @karaşimşek47 ettim Yorumla gılmour76 +1 yıl Takip et konuşuruz daha detaylı Yorumla Soran +1 yıl @gılmour76 olum sapik misin gahvat misin len sen david gilmour Yorumla Soran +1 yıl Rahat bıraksana ollüm adamın ailesini. Sapık it Yorumla gılmour76 +1 yıl Delikanlı olarak bunu gizli olmasın sor istersen Yorumla Soran +1 yıl @gılmour76 seni lebleli gibi kitirdatirim. Bahset bakimkarindan biraz Yorumla mOLiiiiiii +1 yıl Sakin olun Yorumla Soran +1 yıl konuşabildiniz mi kızınız ve eşinizle hocam Yorumla mOLiiiiiii +1 yıl Hayır akışına bıraktım kışa giriyoruz zaten Yorumla Soran +1 yıl kızınız kaç yaşındaydı ki hocam siz 33sünüz daha Yorumla mOLiiiiiii +1 yıl 43 ben Yorumla Soran +1 yıl aa 33 yazıyor ondan dedim 33 yaşındaki birinin kızı neden sütyen taksın ki diye. kızınız yetişkin o zaman Yorumla mOLiiiiiii +1 yıl Evet Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Çok belli oluyor sallanıyor evde iken bile rahatsız oluyorum ev halkından 5 0 Yorumla
KawasakiH2R Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ben sütyensiz geziyorum uygun bence 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Ben kullanmıyorum zararını görmedim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kişilerin tercihlerine saygı duyuyorum gadası
Eşim ve kızım Evde böyle dolaşıyorlar sinir bozucu cidden
Ahaha
😊 dertliyim bu konuda
Haklısınız bir aile babası olarak. Konuşun hocam. Beni yanlış anlamayın kızlar ama.. diyerek girin konuya
evdeler sonucta
@karaşimşek47 evdeler de o kadar rahatlık da istemiyo demek ki adam hocam
disaedami giysinler
@karaşimşek47 pek konuşmaya hakkım yok gibi bu konuda.
neden
@karaşimşek47 böyle dolaşmayın desem de dinlemiyorlar. Ev hali diye geçiştiriliyorum. Dizginlemek çok zor
Sarkık değilse evet olması gerekir ama evde takmaya gerek yok çünkü altları bazen yara oluyor eşimden biliyorum eve girince ilk işi sudyen çıkarıyor
@moliiiiiii misafir gelincede mi ayni
@gılmour76 büyük olmalı eşinin göğüsleri , yoksa kolay kolay yara olmuyor ama rahatsız ettiği kesin o sütyenin. Zaten desteksiz kullanın diyorum ben ama evde kullanılmayınca anlamı kalmıyor
@karaşimşek47 misafir gelince takılıyor elbette tabi kızım şansını zorluyor ama annesinden fırçayı yiyince takmak zorunda kalıyor
tKip et beni
@karaşimşek47 ettim
Takip et konuşuruz daha detaylı
@gılmour76 olum sapik misin gahvat misin len sen david gilmour
Rahat bıraksana ollüm adamın ailesini. Sapık it
Delikanlı olarak bunu gizli olmasın sor istersen
@gılmour76 seni lebleli gibi kitirdatirim. Bahset bakimkarindan biraz
Sakin olun
konuşabildiniz mi kızınız ve eşinizle hocam
Hayır akışına bıraktım kışa giriyoruz zaten
kızınız kaç yaşındaydı ki hocam siz 33sünüz daha
43 ben
aa 33 yazıyor ondan dedim 33 yaşındaki birinin kızı neden sütyen taksın ki diye. kızınız yetişkin o zaman
Evet
Çok belli oluyor sallanıyor evde iken bile rahatsız oluyorum ev halkından
Ben sütyensiz geziyorum uygun bence
Ben kullanmıyorum zararını görmedim
Ev dışında (misafir varsa giyerim ) giyilmesi şart
Sen giyme knk sorun olmaz 😂
Normal.
normal değil
Evde evet
Hayir