Moda & Stil İç çamaşırı renk tercihi karakteristik özelliği yansıtırmış, doğru mu? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sizin renk tercihiniz ne? Güncellemeler+1 yıl Güncel İç çamaşırı renk tercihi karakteristik özelliği yansıtırmış, doğru mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
AELORA Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 76% +1 yıl Sabit bir renk tercih eden biri değilim bu benim karakteristik özelliğini ne olarak yansıtıyor acaba? Bilemedim :) 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Klasik mi tercihin? Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Onu bilmem de siyah tanga giyip de yatakta kötü olana denk gelmedim🙈 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Pembe 2 7 Yorumla Soran +1 yıl Klasik mi hep? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet rahat pembe kulotlar Yorumla Soran +1 yıl Göğüslerin kaç beden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 75b Yorumla Soran +1 yıl Kapalı mısın açık mı? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Acik? Yorumla Soran +1 yıl Tayt giyiyor musun Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Bnmki siyah ve bordo 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Klasik mi tercih ediyorsun fazlası mı var Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Siyah, bordo 1 19 Yorumla Soran +1 yıl Klasik mi tercihin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Farklı çeşitler var Yorumla Soran +1 yıl Kapalı mısın açık mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Açık Yorumla Soran +1 yıl Tayt giyiyor musun dışarıda Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Giymiyorum Yorumla Soran +1 yıl Sütyensiz çıktığın oldu mu hiç Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çıktım Yorumla Soran +1 yıl Unuttun mu bilerek mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilerek Yorumla Soran +1 yıl Kaç ki göğüslerin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 75b Yorumla Soran +1 yıl Uçları bekli oluyor muydu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır Yorumla Soran +1 yıl Küçük o zaman ne giymiştin ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Abiye elbise Yorumla Soran +1 yıl Heee düğünde mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Düğünde Yorumla Soran +1 yıl Sallanmıştır oynadıkça 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Olabilir ben koyu renkler aeverm
Sabit bir renk tercih eden biri değilim bu benim karakteristik özelliğini ne olarak yansıtıyor acaba? Bilemedim :)
Klasik mi tercihin?
Onu bilmem de siyah tanga giyip de yatakta kötü olana denk gelmedim🙈
Pembe
Klasik mi hep?
Evet rahat pembe kulotlar
Göğüslerin kaç beden
75b
Kapalı mısın açık mı?
Acik?
Tayt giyiyor musun
Doğru
Siyah