Moda & Stil Sportif sütyen giymek rahatlık mı yoksa çocuksu mu? birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 44 Yapay Zekaya Sor Sportif sütyenleri çok seviyorum Rahatlık Çocuksu Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Sportif Sportif sütyen giymek rahatlık mı yoksa çocuksu mu? Cevapla Çocuk Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Rahatlık olduğunu düşünüyorum ben 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Gögsü daraltıp, zamanla küçülttüğünü duymuştum. İri Gögüslüler için iyi bence. Küçük memeliler için iyi değil. Destekli taksın onlar 1 1 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Olablr Yorumla
Kutay38382 Takip Et Xper 6 Yaş: 45 , eic 67% +1 yıl Ne rahatlığı ya bunlar kadının vücudunu pişirir ancak 1 0 Yorumla
Peynirciyim Takip Et Yoda Yaş: 102 , eic 99% +1 yıl Kendin için giyiyorsan rahatına, keyfine bak. 1 0 Yorumla
CumhurBaşbakanı Takip Et Xper 2 Yaş: 110 +1 yıl Bir şeye çocuksu demek kadar çocuksu bir şey yok. Keyfim bilir, keyfin bilir. 1 1 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Aynen keyfim bilir Yorumla
melikysss Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl En iyi rahatlık, sporda giyip rahat ettiğim gibi günlük bile giyince rahat oluyor. Çocuksulukla alakası yok. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Seviyorsan giy kimene 1 2 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Aynen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam Yorumla
İlayda31 Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl bence de çok rahat hatta bazen evde havalar önceden çok sıcak iken öyle giyiniyordum 3 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Rahatlık önemli bence denize giriyoruz sonuçta. 1 0 Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Ne bilim ben 1 2 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Haha Yorumla HoşafAğızlı +1 yıl Sankii sütyen giyiyoz dfgghfh Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Rahatlık olduğunu düşünüyorum ben
Gögsü daraltıp, zamanla küçülttüğünü duymuştum. İri Gögüslüler için iyi bence. Küçük memeliler için iyi değil. Destekli taksın onlar
Olablr
Ne rahatlığı ya bunlar kadının vücudunu pişirir ancak
Kendin için giyiyorsan rahatına, keyfine bak.
Bir şeye çocuksu demek kadar çocuksu bir şey yok. Keyfim bilir, keyfin bilir.
Aynen keyfim bilir
En iyi rahatlık, sporda giyip rahat ettiğim gibi günlük bile giyince rahat oluyor. Çocuksulukla alakası yok.
Seviyorsan giy kimene
Aynen
Tamam
bence de çok rahat hatta bazen evde havalar önceden çok sıcak iken öyle giyiniyordum
Rahat ve bedene göre akar
Rahatlık diye duydum. :D
rahatlık elbette
İkisini de beğenmedim 😁😁
Rahatlık önemli bence denize giriyoruz sonuçta.
Kadınlar için en rahat kıyafettir
Rahatlık bence
Rahatına düşkün olanlar için
Daha rahat son zamanlarda sık sık kullanıyorum
Ne bilim ben
Haha
Sankii sütyen giyiyoz dfgghfh
Kesinlikle rahatlık.
ben görünce beğeniyorum
Rahatlık önemlidir!!
rahatlık
Kızlara sormak gerek