Telin batması, terletmesi, rahatsız etmesi derken sütyen seçiminde önceliklerimiz hep değişiyor. Siz yokmuş gibi hissettiren, en rahat sütyeni bulabildiniz mi?

Telin batması, terletmesi, rahatsız etmesi derken sütyen seçiminde önceliklerimiz hep değişiyor. Siz yokmuş gibi hissettiren, en rahat sütyeni bulabildiniz mi?

var var böyle parçalar ama işte bazen çok şık bir parça buluyorsun ama rahat değil. Bazen de çok rahat ama şık olmuyor. İkisinin bir arada olduğunu bulmak bazen zor olabiliyor
sıkan kopçalı dolgulu terleten askılarını saklmak için ayrı dertler edindiren sütyenlerimin hepsini attım. Yarım badi şeklinde olan ince askılı oldukça esnek artık hemen her markada da olan sporcu sütyenlerine benzeyen sütyenlerden kullanıyorum. 5 yıl olmuştur. Kopça derdi yok sıktı etti derdi yok baleni çıktı battı derdi yok askıları görünsede sorun yok kötü durmuyolar çünkü incecikler. Şiddetle tavsiyemdir. Hayat kalitenizi arttırın.
Cevap
14Cevap
Pentinin ürünleri gayet pamuksu ya
Penti de kaliteli olanları var
Bralet benim icn kışın sütyen yerine onu kullanmayi düşünüyorum 😄
Bulamadım. Pentinin #hiççamaşırı olayını denemedim daha
Öyle bir sutyen bulamadım henüz o kadarda çok alırım cesit çeşit kaliteli ama asla yokmuş gibi olanı yok
Daha önce buna benzer soru sormuştum hatta araştırdım bir markanın böyle hissettirecek modelde üretim yapmıştı ya penti ya da süwen olması lazım yanlış hatırlamıyorsam
Evet dikişsiz lazer kesimli sütyenler gerçekten yokmuş gibi his veriyor bir de cilt tonuyla da uygunsa daha ne olsun harika duruyor. Hafif balen, push UP mis
Penti konforlu gerçekten. Sporcu sütyenleri en rahatsız edici olanlar. Yumuşak spor tasarımlar bi de bu yok gibi olanlar çok iyi cidden.
Ancak spor sütyenlerde. Yoksa çok rahatsız edici.
Sizin işinizde zor taksanız dert takmasanız ayrı dert
Desteksiz, telsiz sütyenler de var. Çok rahatlar.
Bralet ya da sporcu sutyeni destekli giyme
Buldum LCW’den sporcu sütyenim iyi. Pamuklu.
Tül sütyenler ben bile giyiyorum yok içimde sanki
Sports bra var onlar aşırı rahat
Spor sütyenlerde o hissi yaşayabilirsin
Öyle bir model mi var 😄
Var öyle bulduklarımız tabi 😊
Takmıyorum uçları yok edip
Öyle bir sütyen yok yaratılamazda
Buldum pentinin nude koleksiyonu
Aynen buldum harika ayol
Spor sütyenler>>
Evet
Bulamadım yaa😶