Şunu ben giysem aşırı demode durur ama Kendal Jenner giyince güzel duruyor işte. :D

Şunu ben giysem aşırı demode durur ama Kendal Jenner giyince güzel duruyor işte. :D
Instagram'da buluşmamızın 3. günü, 5. Günü diye video çeken bir Instagram fenomeni çift vardı oradaki kadın böyle giyinmişti. İlgi çekiyorsa ve biz konuşuyorsak amacına ulaşılmış demektir. Esenyurt, Sultangazi'de bir kadın böyle giyinse alay konusu olur bebek, Ortaköyde bir gece kulübünden biri böyle giyinse kimse yadırgamaz.
Görüş
41Görüş
Sütyenle gezmekten daha komik ve garip
Kaptan kulak böceği diye bir çizgi film karakteri vardı. Mervel evreni ile dalga geçerdi. O aklıma geldi 😂😂😂 çamaşırları ile giysilerini yer değiştirince özel güçleri oluyordu 😂😂😅😅
Kendal Jennefer da giyse güzel durmamış zaten kendisinin öyle uber bir güzelliği olduğunu da düşünmüyorum.
Moda adı altında iyice saçmalamaya başladılar.
Tamam şimdi bitki örtüsü bu olur artık, kendine has stili olmayanlar sözde
”moda” önlerine ne sunarsa onu giyiyorlar crop şort gibi heryerde görmekten bıktım
Çok komik ve saçma gözüküyor asla giymek istemem böyle bir şeyi 😂😂 Ayrıca Kendal da olsa hoş durmuyor bence😅
O modayı bence ilk ben buldum😂
Şaka bir yana küçükken penyelerimin üzerine askılı giyinirdim hep. Ay hatırladıkça utanıyorum 😂
Saçma sapan şeyleri moda diye kakalıyorlar, dünya para verip bunlar da inanıp giyiniyor ya ne diyeyim.. Allah akıl vermiş kullanalım diye
Kışın pantolon altına giydiğimiz taytı siz kıyafet olarak giyiyorsunuz bunuda giyerseniz
Bu şekilde giyinen kişinin beyninden şüphe ederim ben.
Göğüsleri Ufak olanların Uydurduğu Moda bu 😂
söylemedi demeyin böyle thsirt çıkar yakında..
Beğenmiyorum... Doğrusu, bralet giyip üzerine bir şey giymemek...
O giyincede olmamış direk onu giyip ciksaydi tişörte gerek yoktu
Iyyy bu ne be kendal mendal bilmezdim magazinci olsam iyi gömerdim köşem de
Bir o eksikti her şey tamam artık.
Bakın şimdi millet neler giyecek.
Seyredin de görün.
Yakında o tişörtte çıkar bir tek braletle gezerler al sana moda
Pantolonun üzerine don giymek gibi fazlasıyla sıradışı bir durum.
Kendall giyincede aşırı kötü olmuş. Ayakkabı üstüne çorap giymiş gibi
Moda diye her saçmalığı yapmak zorunda değiliz arkadaşlar kendinize gelin.
Fotodaki sensen eğer sende fena değilsin hoş durur bence üzerinde
canım resmen :D bakalım hangi canım uyacak bu cakma modacılara
En İyi Görüş