Moda & Stil 70C -75C arasıı sütyen çok mu küçük? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor kafama takıldıı da 70-75C arası çokmu küçük yanıtlarsanız çok sevinirim 70C -75C arasıı sütyen çok mu küçük? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Selcukdonmez3435 Takip Et Bilge Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl 45-50 kg civarı olmasın. 70 beden limon gibi, 75 beden de elma gibidir. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl nasıl yani Yorumla Selcukdonmez3435 +1 yıl ? Yorumla Soran +1 yıl anlamadım Yorumla Selcukdonmez3435 +1 yıl Neyi anlamadığınıda ben anlamadım. Türkçe yorum yaptımx Yorumla
Peugeot90 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 35% +1 yıl En güzeli. Aman ha aman. Sakın büyütme gibi bir girişimde bulunma. Çok güzel ve ideal 0 5 Yorumla Soran +1 yıl ciddenmi Yorumla Peugeot90 +1 yıl Vallahi. Büyük çok itici. Yorumla Soran +1 yıl sağol düşğnceni paylaştığın içinn Yorumla Peugeot90 +1 yıl Rica ederim. Sorduğun soruya fikrimi beyan ettim 😉 Yorumla Soran +1 yıl sağolun Yorumla
testosteronn Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl C ye küçük diyen de :))) sen C yi biliyor musun sanki :) 0 3 Yorumla Soran +1 yıl 70 75 arası ya ondan dedım Yorumla testosteronn +1 yıl meme büyüklüğün icin C olması daha önemli Yorumla Soran +1 yıl anladım sağol Yorumla
Kırgınscob Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Evet bi tık küçük ama öyle seven de vardır gerçi biraz kilo alsan büyümeye açık gibi 0 4 Yorumla Soran +1 yıl anladım sorun olacak kadar küçükmüü Yorumla Kırgınscob +1 yıl Niçin sorun olsun ki benim için yüz güzelliği önemli olan mesela Yorumla Soran +1 yıl he anladım sağol yorumun için Yorumla Kırgınscob +1 yıl Normal sohbet etmek ister misin? Yorumla
Ali_KSK Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Yaşına bağlı bo süt ve bebe püsküvi si ye gelişir ve arada masaj yap sık bırak canlansın dik durur 0 0 Yorumla
Gizeemmm8 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 86% +1 yıl C olduğu için çok küçük diyemeyiz 0 5 Yorumla Soran +1 yıl ama küçük sayılır dimi Yorumla Gizeemmm8 +1 yıl Aslında C olduğu için ideal olduğunu düşünüyorum ben Yorumla Gizeemmm8 +1 yıl 75 B için küçük denilir bence senin durumun normal gibi geldi bana Yorumla Soran +1 yıl anladım teşekkürler Yorumla Gizeemmm8 +1 yıl Rica ederim 💜 Yorumla
KTİPİYOZ Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Diriyse nimettir 0 1 Yorumla Soran +1 yıl yorumun için teşekkür ederim Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl C oldugundan cok kucuk diyemeyecegim 2 1 Yorumla Soran +1 yıl anladım sağolll Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Küçük çok küçük 0 4 Yorumla Soran +1 yıl harbimi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet yaşını bilmiyorum ergenlik dönemini geçmiş isen büyümesi biraz zor Yorumla Soran +1 yıl 18 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dogal yolla buyumek sadece biraz daha iyi iri olur Yorumla
Muratby33 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Pek fark yok az büyük 0 3 Yorumla Soran +1 yıl anladım sağoll Yorumla Muratby33 +1 yıl En çok sevdigim Yorumla Soran +1 yıl nasıl yani Yorumla
Bihsppiste Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Çok küçük değil 2 1 Yorumla Soran +1 yıl teşekkür ederim Yorumla
Mr_KaoS Takip Et Master Yaş: 32 , eic 88% +1 yıl Rakam olarak anlamam 0 2 Yorumla Soran +1 yıl anladım teşekkürler Yorumla Mr_KaoS +1 yıl Rica ederim Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Ay ne bileyim ayol 0 1 Yorumla Soran +1 yıl yinede sağoll yorumun içinn Yorumla
tolgaswm Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl evet 85 ve yukarısı iyi ya ama büyütürsün zamanla 0 1 Yorumla Soran +1 yıl sağoll Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bence hayır gayet iyi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl teşekkür ederim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rica ederim peki müsait misin soru cevap yapalım mı lütfennnn Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl C cup iyidir sırtın küçük memelerin iri dimi 🤔 0 16 Yorumla Soran +1 yıl gibi gibiii Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Genetik mi pekkiii Yorumla Soran +1 yıl nasıl yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ailede büyük meme var mı daha da büyür mü kime çekmişsin 😂 Yorumla Soran +1 yıl valla karışık buyukte var küçükte Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok daha büyük var mı sennde o kadar büyür mü semcee Yorumla Soran +1 yıl var annemde benimki o kadar buyuröu bilmem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Onun cup ne kii 🤨 Yorumla Soran +1 yıl D veya E falan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sende o kadar olsun ister misin Yorumla Soran +1 yıl yok ya bilmiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Niye kii sarkık mı anneninkiler 🤨🤨 Yorumla Soran +1 yıl yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zaman güzel değil mii ondan mı 😂🤔🤔 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu arada sen kaç yaşındasın annen kaç yaşında 🤔🤔🤔🤔 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Niye cevap vermiyorsun kii Yorumla
Green009 Takip Et Bilge Yaş: 31 +1 yıl küçük diyeni döverim 0 13 Yorumla Soran +1 yıl hahahah ciddenmi Yorumla Green009 +1 yıl tabikii ya manyak mısın :D Yorumla Soran +1 yıl hahaha sağol yorumun için Yorumla Green009 +1 yıl senin kaç Yorumla Soran +1 yıl neyim kaç Yorumla Green009 +1 yıl ölçün Yorumla Soran +1 yıl 70 75 c Yorumla Green009 +1 yıl arası nasıl oluyor ki Yorumla Soran +1 yıl yanii bazı sekıllerde 75daha rahat oluyo bazılarında 70 daha ıyı oturuyo Yorumla Green009 +1 yıl erkek arkadaşın ne diyor? Yorumla Soran +1 yıl yokki bişi desin Yorumla Green009 +1 yıl yiaaa neden Yorumla Soran +1 yıl bilmemmm Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl 75 en iyi ölçü. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl öylemi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl evet en sevdiğim benim. görmek dokunmak hoşuma gidiyor Yorumla Soran +1 yıl anladım sağolun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yorum yapılabilir üzerinde konuşulabilir Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
45-50 kg civarı olmasın. 70 beden limon gibi, 75 beden de elma gibidir.
nasıl yani
?
anlamadım
Neyi anlamadığınıda ben anlamadım. Türkçe yorum yaptımx
En güzeli. Aman ha aman. Sakın büyütme gibi bir girişimde bulunma. Çok güzel ve ideal
ciddenmi
Vallahi. Büyük çok itici.
sağol düşğnceni paylaştığın içinn
Rica ederim. Sorduğun soruya fikrimi beyan ettim 😉
sağolun
C ye küçük diyen de :)))
sen C yi biliyor musun sanki :)
70 75 arası ya ondan dedım
meme büyüklüğün icin C olması daha önemli
anladım sağol
Evet bi tık küçük ama öyle seven de vardır gerçi biraz kilo alsan büyümeye açık gibi
anladım sorun olacak kadar küçükmüü
Niçin sorun olsun ki benim için yüz güzelliği önemli olan mesela
he anladım sağol yorumun için
Normal sohbet etmek ister misin?
Yaşına bağlı bo süt ve bebe püsküvi si ye gelişir ve arada masaj yap sık bırak canlansın dik durur
C olduğu için çok küçük diyemeyiz
ama küçük sayılır dimi
Aslında C olduğu için ideal olduğunu düşünüyorum ben
75 B için küçük denilir bence senin durumun normal gibi geldi bana
anladım teşekkürler
Rica ederim 💜
Diriyse nimettir
yorumun için teşekkür ederim
C oldugundan cok kucuk diyemeyecegim
anladım sağolll
Küçük çok küçük
harbimi