Moda & Stil İç çamaşırı alırken nelere dikkat ediyorsunuz? AyYıldız0110 Takip Et Master Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 80 Yapay Zekaya Sor İç çamaşırı alırken nelere dikkat edersiniz cevaplar için teşekkürler. #İçÇamaşırı Güncellemeler+1 yıl Süper soru teşekkürler İç çamaşırı alırken nelere dikkat ediyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
denizcan1992 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 , eic 82% +1 yıl Hijyen için sağlıklı materyallerden yapılmış olmasına, güzel duruş vaadini gerçekleştirmesine önem veriyorum. 1 0 Yorumla
aaLooNeAnqeLL Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Benim için önemli olan kumaşı ve rahat olması 1 0 Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Rahatlığına ve güzelliğine dikkat ediyorum 1 0 Yorumla
_anneloji_ Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 86% +1 yıl pamuk oranına alerji yapmasını istemem 1 0 Yorumla
deli_xatûn Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Pamuklu olup olmadığına bakiyorum sadece 1 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Hijyen için sağlıklı materyallerden yapılmış olmasına, güzel duruş vaadini gerçekleştirmesine önem veriyorum.
Benim için önemli olan kumaşı ve rahat olması
Rahatlığına ve güzelliğine dikkat ediyorum
pamuk oranına alerji yapmasını istemem
Pamuklu olup olmadığına bakiyorum sadece
Parasına :d
Rahat ve pamuklu
Parama
Güzelliğine
Etmem ya
Renk
Etmem
Dikkat etmiyom