Yeni alınmış ve ilk defa giyilen her şey anlık olarak her insanı havaya sokar. Ürün yıkanıp biraz deformasyon olmaya başladığı an ise insan da o havadan eser kalmaz. Günluk hayatta sporcu sütyenleri çok rahat oluyor.
@Cayseevmiyormuşgöt Ciddi sin değil mi? Eşine naifçe yaklaş isteğini söyle kabul eder mesela ben güvensem karşındakine tecrübeli ya da nazik yapacağına niye korkayım gerçi zor seviyorum sorun yok bana😁
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
4Görüş
Dantelli braletler genelde hem çok Seksi oluyo hem de rahat oluyo. Ama dar bir şeyler giyiyosam daha toparlayıcı modellere yöneliyorum.
Yeni alınmış ve ilk defa giyilen her şey anlık olarak her insanı havaya sokar.
Ürün yıkanıp biraz deformasyon olmaya başladığı an ise insan da o havadan eser kalmaz.
Günluk hayatta sporcu sütyenleri çok rahat oluyor.
Havalı değil de dantel giyince daha seksi hissediyorum.🙃
Kabartmada olsun da😂 diğer unsurlar çok önemli değil
Jartiyer daha iyi bana göre veya yarım atlet😁🔥 sütyen giymiyorum rahatsız ediyor skjjgk
Ama sana kurban olurum ben ya 😀
@Cayseevmiyormuşgöt varoll 😁😏
Bulsana beni nolur 😀😀
@Cayseevmiyormuşgöt bir
İki
Yanlış attım pardon herkesin bir beklentisi var benden seni de üzmek istemiyorum boş ver bulmak istemiyorum üzülme
😀😀😀😀😀
@Cayseevmiyormuşgöt niye iki yazdın ama ben yanlışlıkla atmıştım skkhgkhg
@Cayseevmiyormuşgöt noldu?
Knka niye üzülim
@Cayseevmiyormuşgöt tamam kanka
1 ay ay oldu evleneli halen daha yapamadık
@Cayseevmiyormuşgöt Evli misin? İyiki eşin değilim istekli birisini istiyorum sen nasıl dayandın kiii😁
Çıldırıyırım ben ya bildiğin
Büyük oldunu düşünüyor alamıyor
@Cayseevmiyormuşgöt ohaaa😂 doğru mu söylüyorsun? Ben alırdım çok istekliyim ama evlilik düşünmüyorum daha ya😁 okuyorum sjjlgf
Gülme knka ta
Bi yolunu bulmaya çalışıyorum
@Cayseevmiyormuşgöt Ciddi sin değil mi? Eşine naifçe yaklaş isteğini söyle kabul eder mesela ben güvensem karşındakine tecrübeli ya da nazik yapacağına niye korkayım gerçi zor seviyorum sorun yok bana😁
@Cayseevmiyormuşgöt tamam o zaman
Sütyen giymiyorum. Soruyu tek cinsiyet üzerine yapmayı unutmuşsunuz.
En güzeli ve rahatı triangle modeller. Adeta yok gibi ama var işte :D
Kaç beden takıyon allasen 😀
Bralet tabikide @KızlarBirAdımÖne
Sağdaki çikolataya bak be hepsine 100 çeker :)
Bralet Tabikide :)
Sporcu sütyenler
Sütyenle ne alakası var havalı hissetmenin ya.
sutyen gıymıyom
Bralet en iyisi
Bralet🔥💅🏻
Giymeyen daha havalı artık
Push up vazgeçilmezim
Favorim bralet
Bralet 🌺
bralet