Google NewsTakip Et

Hazal Kaya: Oğlum Bana da Benziyor

Serap Aksu
Hazal Kaya ve oğlu Fikret Ali
Hazal Kaya ve oğlu Fikret Ali

Ünlü oyuncu Hazal Kaya, oğlunun yüzünü ilk defa Anneler Gününde paylaştı. Fotoğrafı gören birçok takipçi, "Fikret Ali babasına benziyor" yorumları yaptı. Bunun üzerine Hazal Kaya, kendi fotoğrafını paylaşarak "Oğlum bana da benziyor" yanıtını verdi.

2019 yılında meslektaşı Ali Atay ile evlenen Hazal Kaya, 2019 Kasım ayında bebeğini kucağına aldı. Doğumundan bu yana çocuğunun yüzünü göstermeyen Hazal Kaya, Anneler Gününde ilk kez oğlunun yüzünü gösterdi. Oğlunun yüzünü gösterdiği fotoğrafı Hazal Kaya, "Anca yetiştik anneler gününe, malum bebek bakımı zor. Bugün benim bir insan yavrusuna annelik yaparken kutladığım ilk anneler günüm, pek güzelmiş böylesi de. Herhangi bir canlıya karşılıksız bir sevgiyle emek veren, doyuran, büyüten bütün kadınların anneler gününü kutlarım" notu ile paylaştı.

Anca yetiştik anneler gününe,malum bebek bakımı zor 😂 Bugün benim bir insan yavrusuna annelik yaparken kutladığım ilk anneler günüm,pek güzelmiş böylesi de.💕Herhangi bir canlıya karşılıksız bir sevgiyle emek veren,doyuran,büyüten bütün kadınların anneler gününü kutlarım.🎉🎉🎉 Hazal Kaya (@hazalkaya)'in paylaştığı bir gönderi ()

Bu paylaşım sonrasında Hazal Kaya'ya "Fikret Ali babasına benziyor" yorumları yapıldı. Hazal Kaya ise bu yorumlara kendi fotoğrafı ve bir yazı ile cevap verdi. Yazdığı yazıda Hazal Kaya, "Fiko babasına benziyor diyenlere bakışımız bu şekil... Oğlum bana da benziyor, elimde kanıtlar var ama şimdi şeyetmiyim sakin kalayım neyse" ifadelerini kullandı.

Hazal Kaya: Oğlum Bana da Benziyor
Son Güncelleme: 25 May 2020 / 11:05
Hazal Kaya: Oğlum Bana da Benziyor
21 Cevap