Google NewsTakip Et

30 Büyükşehir ve Zonguldak'ta 3 Gün Sokağa Çıkma Yasağı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 30 büyükşehir belediyesi ve Zolguldak'ta 1 Mayıs ile başlayacak 3 günlük sokağa çıkma yasağı ilan edildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan
Cumhurbaşkanı Erdoğan

Koronavirüs Sebebiyle Sokağa Çıkma Yasakları Sürüyor

Bir süredir COVID-19 salgını sebebiyle büyükşehirler ve Zonguldak'ta haftasonları sokağa çıkma yasağı uygulanıyordu. Bu yasakların bir süre daha devam edeceği belirtildi.

Havaların düzelmesiyle beraber resmi tatillerde ve haftasonları insanların sokağa çıkmasını engellemek amacıyla sokağa çıkma yasakları uygulanıyordu. İlk defa 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile birlikte uygulanan uzun süreli sokağa çıkma yasağı 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda da uygulanacak.

Ramazan Ayı Boyunca Haftasonu Dışarı Çıkmak Yasak

Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada, büyükşehirlerde ve Zonguldak'ta uygulanan haftasonu sokağa çıkma yasağının Ramazan ayı sonuna kadar uygulanmaya devam edeceğini belirtti.

Cumhurbaşkanı, bir önceki açıklamasında Ramazan Bayramı itibariyle normalleşme adımlarının atılmaya başlanacağını söylemişti.

Son Güncelleme: 2 May 2026 / 01:05
30 Büyükşehir ve Zonguldak'ta 3 Gün Sokağa Çıkma Yasağı!
Cevapla