Google NewsTakip Et

Şok Marketin Evlere Servis Uygulamasına Sosyal Medyada Tepki Yağıyor!

Cepte Şok uygulamasına tepki yağmuru
Cepte Şok uygulamasına tepki yağmuru

20 yaş altı ve 65 yaş üstüne gelen sokağa çıkma yasağından sonra birçok market evlere teslimat yapmaya başladı. Cepte Şok uygulaması ile evlere servise başlayan Şok, çalışanlarını yaya bir şekilde evlere gönderdiği için büyük tepki gördü.

Koronavirüsün daha fazla yayılmaması sebebiyle marketler evlere teslimat yapmaya başladı. Evlere teslimata başlayan bir market zinciri de Şok marketleri. Cepte Şok uygulaması ile evinize sipariş verdiğini bu uygulama sosyal medya üzerinde büyük tepki aldı. Bunun sebebi ise siparişleri market çalışanlarının yaya bir şekilde evlere dağıtması.

Sosyal medyada "#SokMarketBoykot" etiketine kısa sürede binlerce tepki paylaşımı geldi. İşte o paylaşımlardan birkaç tanesi.

Son Güncelleme: 21 Nis 2026 / 14:04
Şok Marketin Evlere Servis Uygulamasına Sosyal Medyada Tepki Yağıyor!
Cevapla