Google NewsTakip Et

Oscar Partisinde Adriana Lima Rüzgarı Esti

Serap Aksu

92'nci Oscar Ödülleri Törenine Güney Kore yapımı "Parazit" filmi damgasını vurdu. 92. Oscar Ödülleri Los Angeles'ta düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Güney Kore yapımı "Parazit" (Parasite), ilk kez İngilizce olmayan bir film olarak En İyi Film ödülüyle Oscar tarihine geçti. Tören sonrası düzenlenen partiye Adriana Lima güzelliği ile damga vurdu.

Bunun yanı sıra "Parazit", yönetmeni Bong Joon Ho'ya "En İyi Yönetmen" ödülünü getirirken, "En İyi Uluslararası Film" ve "En İyi Orijinal Senaryo" ödüllerini toplayarak büyük bir başarı kazandı.

Öte yandan "Judy" filmi ile "En İyi Kadın Oyuncu" ödülünü Renee Zellweger kazanırken, "Joker" filminin başrol oyuncusu Joaquin Phoenix "En İyi Erkek Oyuncu" ödülünün sahibi oldu.

"En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu" ödülünü "Evlilik Hikayesi" (Marriage Story) filmindeki rolüyle Laura Dern kazanırken, "En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu" ödülünü "Bir Zamanlar Hollywood'da" (Once Upon a Time in Hollywood ) filmindeki rolüyle Brad Pitt kazandı.

Yönetmen Bong Joon Ho
Yönetmen Bong Joon Ho

Gecede Adriana Lima rüzgarı esti.

Ödül töreni sonrası birbirinden ünlü isimler düzenlenen partiye katılırken içlerinden biri vardı ki her zaman olduğu gibi yine adından çok söz ettirdi... Brezilyalı model Lima, güzelliği ve elbisesi ile partiye damgasını vurdu. Adriana Lima'nın partide giydiği Ralph & Russo imzalı kıyafeti de eleştirmenlerden tam not aldı. 👇👇👇👇

✨ With gratitude I share this post thank you @vanityfair for having me as ur guest for my 4th year.... and to my team that together helped me live my dream love you all ✨ @dreavividor @erinwalshnyc @mohiebdahabieh @ralphandrusso @andrewfitzsimons @patrickta ✨ you are my family ❤️✨ Adriana Lima (@adrianalima)'in paylaştığı bir gönderi ()

Adriana Lima - 2020 Oscar
Adriana Lima - 2020 Oscar
Adriana Lima
Adriana Lima
Son Güncelleme: 15 Şub 2020 / 22:02
Oscar Partisinde Adriana Lima Rüzgarı Esti
30 Cevap