Google NewsTakip Et

Türkiye-İzlanda Maçına Saatler Kaldı: 1 Puan Bile EURO 2020 İçin Yetiyor

A Milli Futbol Takımı
A Milli Futbol Takımı

A Milli Takım, 2020 Avrupa Şampiyonası Elemeleri H Grubu 9. maçında İstanbul'da bu akşam İzlanda ile karşılaşacak. A Milli Takım, İzlanda maçında alacağı beraberlikle bile Andorra ile yapılacak son karşılaşma öncesi 2020 Avrupa Şampiyonası'na katılmayı garantilemiş olacak. Ancak Şenol Güneş ve öğrencileri, gruptan lider çıkmayı hedefliyor.

Şenol Güneş'in öğrencileri, 2020 Avrupa Şampiyonası (EURO 2020) Elemeleri H Grubu 9. maçında bu akşam sahasında İzlanda ile karşı karşıya geliyor.

Türk Telekom Stadı'nda oynanacak mücadele saat 20.00'de başlayacak ve TRT 1'den naklen futbolseverlerle buluşacak.

Maçta; hakem Anthony Taylor düdük çalacak

Mücadele İngiltere Futbol Federasyonundan hakem Anthony Taylor düdük çalacak. Taylor'ın yardımcılıklarını Gary Beswick ve Adam Nunn yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Stuart Attwell olacak.

Milli takımda, sakat olan Cenk Tosun ve İrfan Can Kahveci'nin bu mücadelede forma giyemeyecek. Emre Belözoğlu ise mücadelede görev yapabilecek.

A Milli Takımımızın bu akşam oynayacağı kritik İzlanda maçı sizce ne olur?

Türkiye'nin 11'i

Mert Günok, Umut, Merih, Çağlar, Zeki, Ozan Tufan, Mahmut Tekdemir, Cengiz Ünder, Okay, Hakan Çalhanoğlu, Burak Yılmaz

Türkiye-İzlanda Maçına Saatler Kaldı: 1 Puan Bile EURO 2020 İçin Yetiyor
Son Güncelleme: 22 Nis 2026 / 22:04
Türkiye-İzlanda Maçına Saatler Kaldı: 1 Puan Bile EURO 2020 İçin Yetiyor
Cevapla