Google NewsTakip Et

Karısı Gül Sunal'dan 19 Yıl Sonra Gelen 'Kemal Sunal' İtirafı!

Serap Aksu

İyi bir baba, sadık bir eş ve milyonların yüzünü güldürmeye devam eden bir oyuncu... Yeşilçam'a adını altın harflerle yazdıran Kemal Sunal, ölümünün 19. yıl dönümünde çeşitli etkinliklerle anıldı. İş, sanat ve siyaset dünyasının unutmadığı büyük ustayla ilgili en duygusal satırları, eşi ve çocukları paylaştı!

Sinemamızın büyük ustası Kemal Sunal hakkında ailesinin yaptığı paylaşımlar yürekleri burktu. Kemal Sunal ile 1975 yılında evlenen Gül Sunal, 19 yıl önce düzenlenen cenaze töreninde yakasına takılan Kemal Sunal fotoğrafını paylaştı ve "Bu fotoğrafı 19 yıl önce 3 Temmuz'da yakama iğnelediler. Fotoğraf o günden beri cüzdanımda. Biraz eskidi rengi soldu ama acı hala taptaze yepyeni." diyerek eşinin fotoğrafını 19 yıldır cüzdanında taşıdığını açıkladı.

Bu fotoğrafı 19 yıl önce 3 Temmuzda yakama iğnelediler ... Fotoğraf o günden beri cüzdanımda .. Biraz eskidi rengi soldu ama acı hala taptaze yepyeni.. Gullsunal (@gullsunal)'in paylaştığı bir gönderi ()

Babası ile Propaganda filminde kamera karşısına geçen Ali Sunal, annesi Gül Sunal'ın paylaştığı fotoğrafı sosyal medya hesabında yayınlayarak "Seni seviyorum babam..." dedi.

Kızı Ezo Sunal ise "Babamın ölümsüzlüğü bulduğu gün bugün. 19 yıl sonra 3 yaşında hayranları varsa bunun başka açıklaması olamaz. O ölümsüz... Dm kutumu dolduran tüm güzel insanlara ayrıca teşekkürler, biz de kocaman bir aileyiz babamın sayesinde." diyerek Kemal Sunal hayranlarına teşekkür etti.

Karısı Gül Sunal'dan 19 Yıl Sonra Gelen 'Kemal Sunal' İtirafı!

Kemal Sunal'ı zirveye taşıyan kariyeri:

Usta oyuncuyu lise yıllarında felsefe öğretmeni Belkıs Bakır keşfetti. Mizah yeteneği ve komediye olan yatkınlığı sayesinde Müşfik Kenter'le tanışan Kemal Sunal liseler arası tiyatro yarışmasında "En İyi Karakter Oyuncusu" ödülünü aldı.

Profesyonel tiyatro oyunculuğuna 1966 yılında başlayan Kemal Sunal, 26 yıllık sanat hayatına 82 film sığdırdı... Üniversite hayatını 27 yılda tamamlayan ve 51 yaşındayken 1995'te Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi olan Gazetecilik ve Halkla İlişkiler Yüksekokulu'ndan mezun oldu.

Uçak fobisi olduğu bilinen ve hayatında daha önce hiç uçağa binmeyen Sunal, oynayacağı son film Balalayka'nın 3 Temmuz 2000'de filmin çekimlerine başlamak için Trabzon'a gitmek üzere bindiği uçakta kalp krizi geçirerek, hayatını kaybetti.

Son Güncelleme: 11 Tem 2019 / 04:07
Karısı Gül Sunal'dan 19 Yıl Sonra Gelen 'Kemal Sunal' İtirafı!
14 Cevap