Google NewsTakip Et

6 Ağustos'ta Antalya'da Jennifer Lopez'i Dinlemek İsteyenler En Az 4 Bin Lira En Fazla 20 Bin Euro Ödeyecek!

Melike Gozence
Jennifer Lopez ve Nişanlısı Alex Rodriguez
Jennifer Lopez ve Nişanlısı Alex Rodriguez

Antalya'da 6 Ağustos'ta konser verecek ABD'li şarkıcı Jennifer Lopez'i locada dinlemek isteyenler 20 bin euro, ayakta dinlemek isteyen ise 4 bin lira ödeyecek. Antalya'da 3 gece geçirecek olan Lopez; 5 yatak odası, özel havuzu ve helikopter pisti bulunan kurşun geçirmez camlara kaplı 3 katlı villada konaklayacak.

Jennifer Lopez, 'It's My Party' turnesi kapsamında 6 Ağustos'ta Antalya'da sahne alacak. 3 saat sahnede olması beklenen Lopez'in konseri öncesinde bir ekip konser vereceği otele gelerek, incelemelerde bulundu. Ekibin onay vermesiyle otel yönetimi ile Lopez kontrat imzaladı. 16 Kasım 2012'de İstanbul'da konser veren Jennifer Lopez, 2. kez geleceği Türkiye'de, konser için bu sefer Antalya'yı tercih etti. Jennifer Lopez konserinin bilet fiyatları ise dudak uçuklattı. Konseri ayakta izlemek isteyenler 4 bin lira, locada dinlemek isteyenler ise 20 bin euro (131 bin lira) ödeyecek.

JLO
JLO

Jennifer Lopez konserinin basında yer bulmaya başladığını dile getiren konserin verileceği otelin yönetim kurulu üyesi Deniz Üstertuna, Lopez'in talepleri konusundaki haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi. Üstertuna, "Bazı haberler bizde olmayan bilgiler içeriyor. Bazı talepleri var ama haberlerde yer alan talepleri olmadı, abartılı değil, mütevazı talepleri var. Kendi ismine yakışan talepler. Havalimanından özel arazi aracıyla alınmak istedi. Otelimize ait helikopter de var, onunla da alabileceğimizi söyledik" diye konuştu.

6 Ağustos'ta Antalya'da Jennifer Lopez'i Dinlemek İsteyenler En Az 4 Bin Lira En Fazla 20 Bin Euro Ödeyecek!

Lopez'in konser alanındaki bir locanın kendisine ayrılmasını istediğini açıklayan Deniz Üstertuna, "Özel misafirlerini burada ağırlamak istemiş olabilir. 35 kişilik ekip gelecek. 24 Temmuz doğum günü ve evlenmeyi düşünüyor, locayı kimin için istediğini biz de o zaman göreceğiz" dedi.

Lopez'e otelin en iyi villalarından biri olan Crown villayı tavsiye ettiklerini dile getiren Üstertuna, şöyle konuştu:

O villada kalacağını düşünüyoruz. Bu villa kendi örneğinin en iyisi, genelde, politikacıların ve sanatçıların kaldığı 3 katlı bir villa. 5 yatak odası var. 10 kişi kalabiliyor. Helikopter transferi veriyor. Bu villaya özel bir şoför ve araba veriyoruz. 3500 metrekarelik alandaki villanın ayrı bir havuzu var. Dışarıdan görünebilecek bütün camları kurşun geçirmezdir.

Jennifer Lopez (49 Yaşında)
Jennifer Lopez (49 Yaşında)

Değeri 20 bin euro olan localardan sadece 1-2 tane kalmış durumda

Lopez'e helikopterle şehir turu ve Aspendos'u havadan gösterme teklifi yaptıklarını belirten Üstertuna, "Jennifer Lopez'in burada yapacağı her paylaşım dünyanın her yerine ulaşacak. İsmini açıkladığımız anda bile çok ciddi talepler geldi. Sadece birkaç loca kaldı. Kıramayacağımız misafirimiz olacağı için birkaçını satmayacağız. Satışlar çok iyi. Konser otel müşterisine ücretsiz ama minimum 7 gece konaklama şartımız var" diye konuştu.

Alex Rodriguez - Jennifer Lpoez
Alex Rodriguez - Jennifer Lpoez

JLO, balayını da Antalya'da geçirebilir...

Lopez'in 3 gece Antalya'da kalacağını belirten Deniz Üstertuna, "Burada dinlenecek, evliliği söz konusu, balayını otelimizde geçirmesi için teklif yaptık, yanıtını bekliyoruz" dedi.

Son Güncelleme: 11 Haz 2019 / 04:06
6 Ağustos'ta Antalya'da Jennifer Lopez'i Dinlemek İsteyenler En Az 4 Bin Lira En Fazla 20 Bin Euro Ödeyecek!
46 Cevap