Zara'dan parfüm alacağım kalıcılığı ve kokusu güzel olan bir parfüm istiyorum sizce bunlardan hangisini seçmeliyim?Zara white parfüm yorumları neler?zara orchid intensezara sweet vanilla2zara tuberosezara femme4
Zara parfüm yorumları: Zara Wonder Rose, Zara Femme, Zara White parfüm kullananlar memnun musunuz?
Çiçeksi bir kokusu var. Süsen, liçi ve manolya kokularından ibaret.
Hafif kokuları seven insanlar için ideal bir parfüm.
Yaz tatiline gidince kullanmalık bir parfüm.
zara parfüm yorumları
Zara Femme Parfüm Nasıl?
Fiyatı 90 TL.
Şakayık, vanilya ve misk kokularını içeriyor. Tatlı bir kokusu var.
Çok sıcak bir parfümdür.
Yaz akşamlarında kullanmak için çok ideal bir koku.
Kalıcılığı da çok yüksek. Hatta Zara'nın kalıcılığı en yüksek parfümlerinden biridir.
Zara femme yorum olarak tende en çok duran ve yaz mevsimine en çok uyan parfümdür.
zara femme parfüm yorum
Zara Red Vanilla Nasıl, Güzel Mi?
Fiyatı 90 TL.
Siyah frenk üzümü, süsen ve vanilya içeriyor kokusu.
Kokusu çok kadınsıdır. Özel günlerde kullanmak için ideal bir parfümdür. Feminen bir tarzınız varsa tarzınıza tam uyar bu parfüm.
zara parfüm yorumları
Zara Wonder Rose Nasıl, Güzel Mi?
Fiyatı 90 TL.
Armut, kırmızı orman meyveleri ve vanilyadan oluşuyor kokusu.
Meyvemsi bir kokusu var. Zara wonder rose yorum olarak tatlı bir imaj vermek için ideal bir parfüm diyebiliriz.
Genç kadınlara öneririm.
Kalıcılığı çok yüksek.
Kokusu insanı rahatsız etmiyor.
zara wonder rose parfüm
Zara Cashmere Rose Nasıl, Güzel Mi?
Fiyatı 130 TL.
Çok şık ve çok asil bir kokusu bulunmaktadır. En sevdiğim Zara parfümüdür.
Lotus çiçeği, şeftali ve beyaz miskten ibarettir.
Çok severek kullandığım bir parfüm.
Kalıcığına puan vereceksek 10'da 10 veririm.
en iyi zara parfümleri
Bu saydıklarım en iyi zara parfümleridir. Kalıcılıkları da çok yüksektir. Ayrıca uygun fiyatları ile birçok markaya bin basar. Çirkin bir kokusuna rastlamadım şimdiye dek. Zaten bütün mağazalarında tester ürünleri bulunuyor. Satın almadan önce sürün ve biraz vakir geçirin. Teninize uyarsa ve kokusundan hoşnut kalırsanız alırsınız. Online sitesinden de satın alabilirsiniz.
Zara tuberose yorum yapmayı unutmadım bu arada. Biraz baharatsı bir kokusu var. Maskülen tarzı olan insanlar için idealdir. Benim en sevdiğim kokusu Zara Cashmere olan. Zara parfüm yorumları diye aratıp bakarsanız genel olarak bu önerdiğim parfümlerin beğenildiğini göreceksiniz zaten. Zara parfüm önerisi olarak benim önereceklerim bu kadar. :)
Ben şu an wonder rose unu kullanıyorum gerçekten kalıcılar tişörtlerimin kaç defa yıkanmasına rağmen yinede kalıyorşar bence en güzeli twiligt mükemmel onu bulamamıştım gittim roseu aldım sonra dün Zara ya uğradığımda yuvarlak içine alınmış parfümle benim aldığım wonder elde ikisi birlikte 70 liraya düşmüştü 😑
Hepsi de çok güzeldir zaten ben çok beğenmemeiştim alırken Gül kokusu ağır diye ama eve gelince denedim kokusuna aşık oldum resmen dağılınca koku daha iyi kısacası bence al 😂
BVLGARI ya da DOLCE & GABANA al. Ama orijinal tabiki kokusu kaç gün surüyor erkeğide mahfediyor. Kokusu yüz metreden gelir o kız beni peşinden surüklüyor resmen. Fiyatida merak ediyorsan 700 tl civarıdır.
En İyi Cevaplar