Ben kullanıyorum. Su bazlı olmayan makyaj temizleme suları var göz için onlardan alman gerek yoksa çıkmıyor. Zor çıkarıyorum makyaj temizleme suyuyla bile.
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bende de var makyaj temizleme suyu keske almasaydim
Ya eğer şu geçirmesin istiyorsan en başarılı olan bu piyasada. Öbürleri de akıyor o yüzden mecbur bunu kullanıyorum yazın. Ama kış için goldenrose miracle lash kullanabilirsin fiyatı çok uygun performansı da gayet iyi.
Ben bundan kullanıyorum ama bu yazısı mavi olmayanindan. Bunuda bugün aldım fakat internette falan yorumlarda çıkmıyor kirpikler dökülüyor falan yazıyodu ondan
Bundan neredeyse kullanmayan yok, ben de siyah yazılısını kullanıyorum. Akmıyor ama uzun süre suda kaldığı zaman yumuşuyor, o zaman elinle kalıp halinde çok kolay bir şekilde çıkarabiliyorsun. Mesela ben makyajımı silerken rimel kalıyor, yüzümü yıkadığım zaman yumuşamış haliyle temizliyorum, veya duş alırken ✩
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bende siyah yazılışını kullnıyorum bunu geri vermek istiyorum ya
Kullanışlı kirpiklere çok hoş bir görüntü veriyor ama gerçekten çıkarması illet çıkardığımı sanıyordum ertesi gün hala göz altlarım simsiyah oluyordu önerebileceğim bir rimel varsa farmasiden almıştım zen olması gerekiyodur kullanışlı ve silerken rahatça çıkabiliyor
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya açmadım daha diğeriyle değiştirsem alırlar mı mavisiz olanı ile
Sana şöyle bir öneride bulunabilirim her ne kadar waterprof da olsa temizleme esnasında ilk olarak bir ılık suyla hafiften ıslat sonrasında temizleme suyu kullan hiçbir problem yaşamazsın