Hadi çavvv
Hangi burcun kızları güzellikleriyle bir bakanı bir kez daha baktırıyor?
Hadi çavvv

Marilyn Monroe başta olmak üzere, Adriana Lima, Angelina Jolie, Naomi Campbell, Natalie Portman, Brooke Shields, Lana Del Rey, Nicole Kidman, Helena Bonham Carter; yerlilerden Sıla, Birce Akalay, Fahriye Evcen, Evrim Akın, Naz Elmas gibi isimler İkizler burcuna mensup kadın ünlüler.. Erkeklerden de bahsedelim bence, göz ardı edilemeyecek kadar klas isimler var.. Johnny Depp başta olmak üzere, Che Guevara, Tupac, Morgan Freeman, Hugh Laurie; yerli ünlülerden Kenan İmirzalıoğlu, Kerem Bursin, Burak Hakkı, Haluk Bilginer, Tamer Karadağlı, Kenan Doğulu.. Bu isimler her şeyi açıklıyor bence:) Bunun yanında Akrep burcu olan ya da yükseleni vs Akrep olan yani bir Akreplik taşıyan insanlar da çekici güzel olabiliyor.. Zaten bu saydığım çoğu İkizler kadınının Akrepliği de var.. Tabi sadece burca göre yorum yapamayız, doğum haritası ve gezegen açıları denen bir şey var.. Ama genel olarak İkizler burcu olan insanların şeytan tüyü olduğu doğru.. Her girdiği ortamda mutlaka dikkat çeker, iyi veya kötü.. Zor insanlar.. Kıvrak zekaları ve değişken ruh halleri onları sürekli farklı bir insan gibi gösteriyor.. Herkesle anlaşırlar ama kendileri isterlerse..
Ayrıca Terazi ve Boğalardan da çok güzeller çıkıyor.. Kate Winslet, Monica Belluci, Gwyneth Paltrow, Candice Swanepoel, Gigi Hadid, Bella Hadid, Audrey Hepburn, David Beckham; Burcu Esmersoy, Nil Karaibrahimgil, Hazal Kaya, Hülya Avşar, Ebru Gündeş, Aslı Enver, Tarkan, Kemal Doğulu gibi.. Venüs etkisi.. :) ama onlar daha çok duru güzel oluyorlar..
Olay sadece burcla bitmiyor. Bu konuda bilgili olanlar, ay ve özellikle yükselen burcunada dikkat etmesi gerektigini bilir. Cünki dis görünümü yükselen burc belirler. Genel olarak yorum yapmak gerekirse bana göre yapmacik bir kadinin ne kadar bakim yaparsa yapsin güzel olma ihtimali 0 dir. Yapmaciklik denildiginde ise en basta hava burclarindan ikizler, kova sonrasinda aslan bazende basak ve akrep burcu gelir. Dikkat ettigim kadariyla genellikle asiri özen ve cogunlukla dogal görünümlü güzel olan burclar yengec, balik, boga, terazi, yay, bazende koc ve basak oluyor. Bunlar yükselen ve ay burcu olarakta olabilir. Cünki örnek vermek gerekirse benim en nefret ettigim burclardan bir tanesi basak burcudur, ama yigidi öldür hakkini yeme bugüne kadar hep temiz ve titizliklerini savunmusumdur. Calistigim yerde ise en kirli kadin basak burcu :) yani bu yüzden yükselen burcu cok önemlidir. Erkeklerde ise henüz bakimsiz bir basak burcuna rastlamadim.
Konus yavru 😆👏🏼
Hahah
@Bembeyazgul ahahahaha deliii:ddd
Başak ve yay kadınları güzel oluyor genelde ama başak kadını çok sıkıntılı dışarıdan güzel gelse de. Yay daha eğlenceli ruh haline sahip , başagin canı sıkkın kendi içinde hep bir sorunları var katı kuralları mükemmeliyet sorunu var ve bunu dışarıya huysuzluk olarak yansıtıyor zoru seven erkeklerin tercihi. Her erkek de elinde tutamaz orası ayrı. Ben güzelliğine aldanmam bir kadının kafa yapıma uyan bir boğa kadınları. Anlasamadiktan sonra her yeri güzel olsa ne olur. Beni gerçekten sevsin birbirimizi anlayalım en güzel kadın odur benim için
Ben de :)
☺eğlence tarzınız güzel KS topluluğu olarak 👍 yani okadar eğlenceli ki..
Yani şu an varya eğlenceden kırılıyorum..
Bu soru beni çok fazla eğlendirdi bu kadarıda fazla ama...
Cidden sizleri gördükçe eğleniyorum...
teşekkür ler @doktorkedi
Can sıkıntısına birebir sorular...
hayatım beğenmediğin soruya girmeyebilirsi. Detayı hatta güncellemeyi okuyup bir paragraf görüş paylaşmayabilirsin. Nolur seni daha çok eğlendiren işlere yönel. Senin eğlenmediğini görmek site olarak büyük bir kedere sürekledi bizi. Nereye ağlayacağım inan bilmiyorum
Ayrıntıyı okuduktan sonra yazasım geldi inan...
Dediğim gibi beğenmedin soruya ne olur girme bundan sonra. Biz kahroluyoruz sen beğenmeyince çünkü. Haddi iyi geceler sanaaa
Kdjdncj😔
Cevap
92Cevap
Boğa, güzel ve masum yüzlü oluyorlar.
İnsanlar hangi ayda doğduklarına göre değil, ebeveynlerinin güzelliklerine göre güzel olurlar.
Anası Naciye, babası Hamdullah olan karının burcu aslan da olsa suratına bakılmaz..
anası naciye olan tanıdığı kız var çok güzel valla demek ki ana babayla da öyle ilgisi yokmuş
Ben de isimden değil görünüşten bahsettim skdkdksk Onu anladık zaten kandns
Bence Yengeç 🦀 burcu 🙄 kendim de Yengeç 🦀 olduğumdan ötürü 🙄 bir Yengeç sevgilim olsa yarın evlenirim 😂
ABD merkezli internet sitesi 'Top Beauty World' dünyanın en güzel 100 kadınını sıraladıktan sonra güzellerin burçlarını da listeledi. Listede akrep burcu 14 güzel ilk sırayı alırken, balık burcu 11, ikizler de 10 güzelle ilk üçe girdi. Listede en az temsil edilen burçlar ise 5 kişiyle başak ve yay oldu.
Ben akrep burcuyum fakat bu dediğine katılmıyorum. İkizler burcu aksine tip olarak hiç te çekici değildir arada istisnalar var. Fakat terazi ve balık burcu diyorum. Gerçekten iki burcun kadınlarında bir şey var. Efsanevi güzel oluyorlar.
İkizlerin taaa...
Önemli olanon iç gğzelliği olduğunu bana kanıtlayan varlık onlar. Hoş çoğu normal güzellikteydi ama çok aşorı DENGESİZLERDİ be..
Hayattan soğudum kendime zor geldim.
yazik olmus😂😂
@UkalA-tavşancıK
Malesef... ikiz çocuk ya da birilerini görünce bile 2 defa düşünüyorum.
İkizler fobim oluştu.
tehlikeliyiz haklisin
@UkalA-tavşancıK
Ne tehlikesi. DENGESİZSİNİZ.
dahasi da var.. gözükara ve tehlikeliyiz
@UkalA-tavşancıK onları hiç göremedim malesef.
Mıy mıyın tekiydi hepsi tanıdıklatımda öyle.
Gölgelerindem korkan saçma sapan şeyler yapan insanlar işte.
🙄 onlar ikizler sayiomaz pek
@UkalA-tavşancıK
Sayılmaz mı hiç. Birbirinin aynısı olacak değiller hepsi dengesiz ama farklı dengesizler.
Dayı sakin , sinirden eli ayağı birbirine girmiş
@KafkasKartalı_00
Hayatımın belli bir bölümü yok onun yüzünden 😀
Hehehe $¡ktir £₺
@KafkasKartalı_00 ettim ettim yıllar geçtide arada bir sinirleniyom yine o kodumun kızı yüzünden
Heheh :D
İkizler arkadaşım var gözleri yeşil olmasına rağmen güzel değildir, Annem ikizler gerçekten güzeldir Ben Balık burcu kadınları beğeniyorum çok sağladıklarından gözleri hep ıslak ıslak oluyor ve iri en güzel onlar bence.
Arkepteki enerji kimsede yok. Erkeği de kadını da yakıp geçiyir.
+sonsuz
kendim akrepim , terazi kadınları muhtesem mükemmel hatta
öppücükler sana o zaman 😍😍
😘😘
İnsanlara burçlarını sormak zerre aklıma gelmiyor ki bu yüzden fikir beyanında bulunmam sağlıklı olmaz.😕
Amma biricik annem ikizler olduğundan ikizler burcu diyesim geldi. :))
Böyle birşey vardı burç güzellik sıralaması kadın ve erkeklerin
oha 12 numarayım şu an kendimi çürük dişli kısa boylu biri gibi gördüm
yayim😂😂😂😎
Aa yine mi sen yarım sarı saçlı Güzel hatun
sende biraz ego var galiba 😂😂
sen kimsin
dün soru da konusmustuk yarı mardinli yarı yunandın felan
him hatirlamiyom seni
üüüğğ :(
ne uggg
bişe yok
Yani bizim ikizler burcu iyidir hostur da uzak durun valla
Akrep ve aslan burcu kadınlar sadece peşlerinden koşturur.
Baktıkça bakasın gelir.
İkizler ve aslan kadını sanırım özgüveninden dolayı da olsa gerek farkli bir şekilde etkileyici oluyor
İstediğin yerden araştır terazi burcu hem kızı hem erkeği her zaman güzel ve yakışıklı olurlar çekici olurlar ve her ortamda dikkat çekerler 😊
@harun1478 araştır ve gör burçlara çok ilgim vardır bilirim
@harun1478 senin burcun ne
Terazi asla soğuk değil çok sosyal arkadaş canlısı aktif ve uyumludur
@harun1478 😄😄 hayır aç araştır istediğin yerden söylediklerimin aksini bulmazsin ben teraaziyim ve yukselenim de koç 😉
Şükür burçlardan anlayan bir insan
Terazi :) Yani benim burcum :) Zaten güzelliğin temsilcisi terazi burcu.
Paylaştığın görseldeki kadının yani Adriana Lima'nın burcu da boğa.
İkizler kızları çok gelgit yaşıyor ama anları diper anlarına yaklaşmaz ve buda tüm güzelliği bertaraf ediyor
Kendi burcum diye söylemiyorum, akrepler cidden güzel oluyor. s. s. s.
Guzel olduklari kadar fesatlar da :D
Ve çekici
ben yay kiziyim valla gerisi beni ilgilendirmez ama koclar kovalar ve aslanlar cokk guzel cikiyor her anlamda
ama oda cokkk azzz
İkizlerim ama bana uğramamış demek ki bu özellik😂
Katılıyorum, terazi burcunda bir şeytan tüyü oluyor.
Burcun dış görünüşle ne ilgisi var yahu :D Ama ben bir ikizlerim kadınıyım ve güzel miler değil miler bilemesem de uzak durulması gerektiği kesin :D
Burcunu gectim kafa yapımız bir olsun da, yolumuzu bulalım artık :)
Vay be. Ikizleri kötülemeyen biri çıktı.
Sorunun cevabına gelirsek bence aslan kızları çok güzel 💜
Güzelliğin gerçekten burçla alakası yok çirkin olan ikizler, akrep, terazi tanıdım yani :D
Aslan burcu olan kadinlarin ayri bir cekiciligi ve havasi oluyor. Cok begeniyorum onlari. Örneğin Madonna :)
Akrep burcunun bakışları ayrı ya belkide akrebim diye böyle düşünüyorumdur 😂
Basak ve boga. Hele bu ikisi bir kadinda birlesmis ise 🔥.
Yengeçin gezegeni venüstür temsili aydır bu yüzden yengeç kızları ay yüzlü olur
yengeç erkekleri noluyo ablaaa
Dolgun yüzümden nefret ediyorum hiç çekici değil neden yengecim neden akrep oğlak vs değilim ki
her burcun bakışları farkılıdır ve hepsinin heri bende ayrı
Bilmem ben çirkin miyim burcum terazi ve çirkin terazi kızı görmedim ne kadar ilginç demi
Bence çirkinsin
Kusura bakma sana yazmadım başka birine yazacaktım gerçekten affett özür dilerim hiç bakmadan yazdım
Benim sınıflandırmam
Güzel burç :terazi
Alımlı burç: akrep, aslan
Çekici ve zarif burç :boğa
Güzelliği bilmem ama çekicilikte akrebin üstüne yok
Bence terazi cunki cogu insan ekim felan dogumlu birisi guzel olmassa digeri guzel oluyor
Aslan veya ikizler kadınlarına çok tavımdır bence onlar
Pek anlamiyorum ama sanki aslan burcu kizlari bana cekici geliyor.
Bir ikizler akrep karisimi olarak diyorum ki ikizler ile kapişabilecek tek burç aslandir😍
Güzellikle de burçları bağdaştırdınız ya helal olsun.
İkizler burcu kızlar gerçekten seksi oluyor sana katılıyorum abim 😍
Hem karakter hemde fiziksel özelliklerini %100 taşıdığım başak diyorm😀 burçlara inanmayın diyenlere sesleniyrm tabiki inanmiyrz ama çok zevkli
Boğa burçlarını kıskanıyorum bende onlar daha güzel oluyor
Güzelliği de burçlara böldük oh ne âlâ.
Oturup şu güzel olmak zorunda şu çirkin olmak zorunda dememiştim ki zaten. Sadece böyle bir genellemeniz oldu mu oydu merakım
Başak, yay vs ikizler bence 😄
Ben kova yım... ama yönetici gezegeni güzellik yani venüs olan burçlar ; terazi ve boğa..
Kimse terazi dememiş. Terazi kadınları güzel oluyor genelde
Burç murç bilmem benim yanımdaki hatunun güzelliğini bilirim ben.
Hiç dikkat etmedim hangi burcun kadınları daha çekici olur diye. Güzellik ve zekalarına baktım.
Terazi
Herkesin burcunu bilemem ve burca göre de güzellik belirlemem. Hayvan gibisini bilemem ama ben insan gibi güzelden anlarım. Aynen öyle oluyor , bir bakan bir daha bakar. O tür kızlar çok canlar yakar.
Erkeklerin burçlardan anlamadıgi belli terazi kadını güzelliği ve çekiciliği ile bilinir zaten
ben bugüne kadar iki kız sevdim ikisi de kahrolası başak burcuydu..
Merhaba bende Başak 😅🤞🏻
@eylulmeselesiydi selam, kaç eylülde doğdun? :)
15inde
@eylulmeselesiydi başak kızları yüzünden yoğurdu üfleyerek yiyorum artık
☺️☺️☺️😈☺️☺️
Güzel olan güzeldir. Burçla alakası ne onu anlamadım?
Yengeç 😍 iki fıstık tanıyorum biri @miyavdiyeceksiniz 😍😍😍😍😍😍😍
Ne burcu lan at gibiyse bakiyoz işte burcu mutlu yok bu işin
Terazi. Aksini iddia eden terazi degildir
aşksın sen 😛😛
genel olarak terazi burcu kızları güzel oluyor en azından çevremden gördüğüm kadarıyla böyle.
kendi burcumu söyliyip gidicem. terazi
ah bebeğimsin😍😍
Koç kızları, aslan kızları, yay kizlari
Hangi burç oldukları alınlarında yazmıyor nereden bilelim
Güzellik Allah vergisi burçlar felan inanmayin şöyle seylere ya🙄
İkizler güzel olsun işim olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar