Ee biraz yedim ve kilo aldm...
Makyaj yapmak kötü bir şey midir?
Ee biraz yedim ve kilo aldm...

Makyajsız olması sorun değil benim için sevdiğimi her haliyle begenirim sonucta evde sürekli makyajla gezemez görucem illa ki. O yüzden olduğundan farklı bir şekilde makyaj yapmadığı surece sorun olmaz. Yerine göre hafif makyaj yapılabilir değişmeden o da gönlü olsun diye. Kendi için yapıyormuş sonuçta ben de tamam derim. Az fondoten normal renk bir rujdan fazlası abartı
Gereksiz birşey sevdiğimiz kişiyi makyajı için sevmiyoruz gereksiz vakit kaybı çirkin olarak tabir edilen insanlar emin olun bana göre makyaj yapanlardan daha güzel sonuçta doğallığı yeter o insanın
Teşekkür ederim.🌹
Makyaj tamamen senin kendi doğal, taze, güzel cildini boya ile boyaman. Sence bu güzel bir şeymidir? Ben hayatım boyunca sadece rimel, kalem ve bepanthol’ün dudak parlatıcı besleyici kremini kullandım. Hiç de yüzüme iğrenç bazlı fondöteni buruş buruş yapıcak olan farları sürmeyi düşünmüyorum 🤢
valla aynı fabrika ürünü gibi tüm kızlar artık. bu iyi bişey mi? gerçekte neye benzediğinz önemli değil mi. makyajla başka bir maske takmanın ne anlamı var.
Cevap
52Cevap
Doğal güzellik daha iyi gadasi
Bence sağlıksız bir şey.
Ve makyajdan daha önemli şeylerde var.
Bunları da unutmamak lazım.
Makyaj dediğin rimel ruj fondöten bide çekebiliyosanız eyeliner aşırısı kötü duruyo gerçekten
Abartmadan yapıldığı sürece iyidir.
#MelankolikDuygular
Her gün yapmak kötü. Cildini kapatan şeyler kullanmak kötü.
Abartılı olmadığı sürece kötü değil, ama ben kullanmıyorum
Yok bea makyaj candir can yoksa erkekler daha güzel gelmeye başlar isler sakata biner xd
Aşırı makyaj hiç sevmem ve hiçbir kadına da yakıştırmam sade bir makyaj her zaman tercihimdir.
Asla değil ama öyle boyacı küpüne düşmüş gibi abartılı makyaj değil.. Hafif yeterli bir makyaj kadına çok şey katıyor bu gerçek..
Bence güzel fakat nasıl yaptığına bağlı ve kimin yaptığına metalci ise ya da makyaj ustası ise yapabilir ama normal biri bence yapmamali
Kötü demeyelim iyi de demeyelim ama bazı kadınları gerçekten olduğundan farklı gösteriyor. Bu da birazcık aldatmaya giriyor.
Abartmadan yapılmalı.
Makyajsız hali güzel olmayanlar için kötüdür. Dolandırıcılık bildiğin (:(:
Abartmadan yaparsak iyi bir şey.
Gereksiz birşey sevdiğimiz kişiyi makyajı için sevmiyoruz gereksiz vakit kaybı çirkin olarak tabir edilen insanlar emin olun bana göre makyaj yapanlardan daha güzel sonuçta doğallığı yeter o insanın
Yerinde zamanında ve oranında yapılırsa gayet güzel..
Pekde cici bişey diil aslında.. Yüzdeki gözeneklerin kimyasal boyalarla dolması sağlıklı diil..
yerine göre yapılır aşırıya kaçmamak şartıyla efendim fiemanillah
Gereksiz bir şeydir. Çok yapmak zararlı, düğünlerde vs. anca yapılırsa hoş, güzel olabilir.
Bu sıcaklarda makyajlı kız görünce ben bunalıyorum düşün hakkıma giriyolar o yüzden kötü
Hayır ama abartılı yapanlar için öyle denilebilir. Arkadaşımı öpüyorum dudagimda fondöten 😳
Tipe göre değişir bazıları doğal haliyle daha iyidir
kendimi yaparken iyi hissediyorum. başkası için değil kendi mutluluğum için yapıyorum. bence bir sakıncası olmadığı gibi güzel de bir şey
Değil ama seni devamlı gören gözlere alışkanlık yaptığı için makyajsız göründüğünde tuhaf olur bence şade yapın ilerde cildinize zearar vere bilir sanatçıların makyajsız halleri ortada
Biraz el becerisi göz zevki yani kısaca yapmayı bilirsen çokta güzel bir şey
Çirkin bazı kadınlarımız özgüvensizlik sorunu olduğu için makyaj yapar
Değildir ancak kaliteli ve güvenilir makyaj malmemesi kullanılmazsa sonuçları ağar olabilir.
Bana sorarsan kötü makyajı silince eski halde eser kalmıyor çok değişiyor yapılsa bile hafif yapmak önemli
Yüzüne o kadar boyayı dökmek niye cici birşey olsun ki
Ben abartilmadigi sürece yapılabilir diyorum
Ayarında yaparsan nesi kötü olsun ki
Cilde zarar veriyor. Fazla yapılmamalı bence
Nitelikli dolandırıcılık
Aşırıya kaçmadıkça sorun yok 😊
Kötü beşey doğal güzellik daha iyi
Cici bir seydir. Fakat sonuna Ge yi ekleyiniz.
Basina ekleyiniz ya. Sonu nerden cikti.
Abartılmadığı takdirde iyi bir şeydir. 😊
Ben seviyorum:)) cicidir cici:))
Aşırıya kaçılmadığı sürece kötü değil :)
Görecelidir. Bence kötü.
Ben kullanmıyorum 🕵️♀️
Cici birşeydir çok güzeldir.
fazla makaj iy ama hafif yabarsan iy
Kötü tarafıda vardır iyi tarafıda.
kötü de değil cici de bence..
Abartmamak sartiyla cici
Abartılı olmadığı takdirde iyidir
Simada sahtecilik olmadığı sürece değildir
ben yapıyorum kötü değil.
Hayır değildir
#HacıEmre
Yıkayınca şaşırtmayacak kadarsa cici'dir.
Hayır güzel bence abartı olmadığı sürece:))
Fazlası zarar azı karar birseydir
Hayır değil ama fazlası kötü
Azcık yapılırsa değil sjjsj
Güzelliğe, güzellik katan tek şey.
Doğal güzellik daha iyi
Evet kotu
Cirkin suratini zi kapatiyorsunuz
Hayır çok güzel bir şey
En güzeli doğal olmak temiz ol yeter
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar