Arkadaşlar bu kaşımdan kopardığım kıl. Kökünün bu kadar kalın olması normal mi? Birde kumral tenliyim. Bu tip kıl kökü lazer ile biter mi? Hangi cihaz uygun olur?

evet çok normal.. hem , köküyle ne işin var senin.. zaten kıl kalından inceye doğru gider çıkış yönünde.. gayet normal bir şey.
Resim o kadar net çıkmış ki anca bu kadar olur diyorum... soruna gelince bilgim yok o yüzden birşey diyemiyecem..
Heryerin böyleyse ağdayla inceltebilirsin kaşlarınsa sorun bence kalsın yüzü gösteren kaştır. Bende çoğaltmaya uğraşıyorum:)
Canım ağda ile uğraşmak istemi o kadar bıktım ki tamamen kurtulmak istiyorum
Normal değil bence. Ilk bir doktora görün bence sonrasına lazere gidersin zaten. 🙄
Cevap
7Cevap
Merhaba, bir çözüm yolu buldunuz mu bende de aynı durum var kaşlarda ve sizinkinden çok daha kalın aldığım zaman da tekrar çıkıyorlar ve geç çıkıyorlar
Zamanla düzeliyor aldıkça benim de başta kaşlarım öyleydi ala ala inceldi kökleri
Merhaba, benim kaşlarda bu şekilde ve daha kalın çıkıyor fakat çıkınca da çok yavaş çıkıyor sizde de bu şekilde mi çözüm yolu buldunuz mu hızlı çıkması için ne yapabilirim
Kalemle mi çizdin yoksa bunlar gerçek mi
Gerçek tabiiki
Nasıl bir kamera bu wow
Çok mu net :D
8 megapixel desem 😂😂😂😂
Kalemle mi çizdin asdasd
Ya olsun bir şey olmaz ergenliktendir
Genetiktir. Kaşına jilet atmadıysan tabi. 😅
Jilet atmış belli
Yok daha neler
Kıllık olsun diye
Ağda ile incelir