Sizce de büyük, çıkık, kalkık popolu erkekler fazlasıyla çekici değil mi? Poposu güzel olunca yüzü de güzelleşiyor nedense😂 Siz nasıl buluyorsunuz böyle erkekleri?
Su yasima geldim bir erkeğin poposuna henüz bakmadim. Arada bir cuma namazında çatal görüyoruz onada tatlı diyen kendini yüksek bir yerden atsın artık ne diyeyim 😐
Herkez önce dışa bakar beyenirse içini tanımayı düşünür ici kötüyse zaten o kisiden soğuruz. Burda hiç artislik yapma sende yüze göre adam seviyorsun cici kizzz.
Artık moda slim fit pantolonlar. Dolayısıyla pantolonun estetik durması için güzel popo şart. Ayrıca , gençler, pantolunu önden de arkadan da doldurmalısınız. Yani poponun kalkık, güzel olması yetmez. Iki okka da t. asak lazım. O zaman daha güzel görünüyor.
Yok efendim neymiş poposu güzel olunca yüzü de güzelleşiyormuş. Sonra da erkeklere fiziği güzel olduğu için kadına güzel dediklerinde demediğinizi bırakmazsınız
Ben harbiden anlamıyorum heee,,, sevgilime en çok neremi beğeniyorsun dedim , poponu ve bacaklarını dedi,, korkuyorum uyurken bişey yapacak diye valla...🙈
Ya onu bunu bırakın da bazılarının içine gömülmüş gibi hiç olmuyor onları görünce öldüresim geliyo bide pantolonda düşük oluyo değişik duruyo şeytan diyo git öldür şunları kdöxödşs
erkekteki popo çok da görsel bir konu değil, erkek pantolonları, şortları bile bol neyi görecekler ki, ama popo iyiyse partnerini memnun edecektir kesinlikle yani görsel açıdan değil dokunma açısından bir avantaj
Öyleymiş yaaa:) Masaja gidiyorum düzenli olarak , bazen aynı kadın bazende değişiyor. Birtanesi 2 seanstır bişi sölücek söyleyemiyor en sonunda itiraf etti poponuz enfess diye:)) 1 gün sonra da diğer kadın dedi. Şimdi aynada sürekli popoma bakar oldum cidden:)
@alkollerin_efendisi bir suru kisi evli barkli kadin erkek simdi hepsi mukkemel totoya mi sahip? onlar ilk goruste bence kiiiiiiiii ben erkegin poposuna bakmam gercektn olursa olur ama fazla buyuk sevmem ne o beni mi geciceksn derim 😂
İddia ediyorum kızlar daha çok bakıyor erkeğin totosuna erkeklerde çapkındır bakarlar Ama kızlar çok başka abi bazı kızların ben bakarken yakalıyorum Lan gözünün önünden geçtim Benim bile Totoma baktı tahrik oldum
Sende Evli kadınlar kendi aralarında herşeylerini mesela eşlerinin performanslarını ereksiyonda kalma sürelerini bile bu doğru mudur? linkteki sorumu cevaplarmısn rica etsem :)
kalça erkektede bayandada ön plana çıkan bir yer. kişinin duruşunu ve belinin çekici oluşunu gösteriyor. kalçanın en güzel yanı avucunla sıkıp sıkıp bırakılması :))
En İyi Cevaplar