2 hafta önce tatilden geldim, yüzümde çok fazla sivilce ondan dolayı bu kremi kullanmayı düşünüyorum fakat cildi soyuyormuş gece sürsem gündüzde 50 spf güneş kremi kullansam korumak için yeterli olur mu yoksa güneşli günlerin bitmesi için 1 ay daha beklemeli miyim?
Sakın kullanma sakınnnnnnnnn Yazın kullandım bunu ertesi sabah yüzümde kimyasal yanık oldu tüp patlamış gibi yer yer kırmızı ve hafif buruşuktu yanık kremiyle kendime geldim.. Ama her cildin dayanıklılığı da farklıdır çok acil lazımsa yüzünün az bir yerine aZıcık sürerek deneyebilirsiniz birkaç gün
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Öyle yapıcam bugün azıcık bir deneyelim eğer çok tepki verirse kişi beklicem
Evet tabiii o yüzden bir şey olmayadabilir dedim😅 Bunu bana ilk yazan doktor yazın yazmıştı ve haftada 2 gün sür demişti.. Ben ertesi yaz kullandım ve yüzüm yandı gittiğim başka bir doktor asla yazın kullanılmaz bu dedi karışık yani neyse gündüzleri güneş kremi sürmeyi unutma
ben 2 hafta önce aldım sadece bir kez kullandım 1 hafta ara verdim soyulmaya başladı bile ama sonra dediler kışın kullan kışa bıraksam paketim bozulur mu
3tane melhemi karıştırdm bn leke için akşamları sürüyorum cildi kurutup soyuyo ve geriyor baya oldu kullanalı ama kurudugunu görünce ara vermem lazımdı vermedm sürdm domates gibi oldum :O :O
Bundan önce doktor benzamycin jel verdi ilacın etki mantığı sivilceleri deri altında tutarak biriktiriyor kullanmayı bırakınca misliyle tekrar akne çıkıyor. ondan dolayı benzamycin kullanmayı bıraktım. şu an düşünüyorum Acnelyse kremi şimdi mi kullansam yoksa eylülü mü beklesem diye.
En İyi Cevaplar