Beyaz tenli olmanın mı zorlukları daha fazla esmer olmanın mı?

beyaz tenli olduğum söyleniyor ama azıcık güneş göreyim yüzüm kızarır, esmerleşirim ve insanlar beni esmer sanar.
Bir insana hem beyaz tenlisin hemde esmersin diyenler olabilir mi? bana oluyor işte.
Arkadaşlarıma göre fazla ten rengim fazla beyazmış bu yüzden anında rengim değişiyormuş
bu açıdan esmerler daha şanslı sanırım
Beyaz tenliler daha avantajlı.
Ne giyseniz yakışıyor.
Her renk yakışıyor.
Her saç rengi yakışıyor.
Her ruj yakışıyor...
Ama bizler (buğday tenliyim),
Güneşe çıksak zencilere dönüyoruz.
Saçımızı siyaha boyasak boğuyor
Sarıya boyasak cingeneye dönüyoruz.
Kız dediğin beyaz tenli olur abi bembeyaz böyle pürüzsüz renkli gözlü sarışın ya da kızıl tabi %1 olasılıkla da olsa güzel esmerlerde var
NE ALAKA KUMRAL TENLİLER VE ESMER TENLİLER ERKEK Mİ OLUYOR SEN KİMSİN DE ALLAH'IN YARATTIĞI VARLİKLARİ SORGULUYORSUN BU CESARETİ SANA KİM VERİYOR?
Hiç bir avantaji yok hatta dezavantajı var siz güneşte durursunuz domatese donersiniz biz güneşte durdukmu arab a döneriz
Cevap
56Cevap
Esmerler avantajda..
Beyaz tenliyim illallah ettim..😑
Teniniz moralmıyor domatese dönmüyor derken gören de beyaz tenliler her dk evrim geçiriyor sanacak çok hafif belli belirsiz bir pembelik olursa olur sonra geçer o da zaten tatlılık katıyor sivilcesi olmayan çok beyaz tenli gördüm harika duruyor bir de renkli gözlüyse tadından yenmez asıl beyazların yüzü soba külü gibi durmuyor süt gibi duruyor kıskanmayin
Açıklama doğru. Beyaz tenliyim maalesef biri kolumu sıksa önce kızarıyor sonra morarıyor. Cilt lekelerim fazla yok ama kuru olduğu için çok belli. Güneşte yanaklarım amele yanığı gibi oluyor. Daha ne sayayım? esmerler her yönden avantajlı.
ben sut beyaz tenliyimm harbiii cokk kizariyor insan ya gunese alerjim var gece bir tek disari cikiyom yuruyus yapiyom😂
beyaz ten zordur zor
hemen morarır dokundan tahsiş olur kaşısan iz kalır ağda yapsan günlerce geçmez yorulunca bile kızarır vs vs
Açıklama çok haklı👍 Yanlız bu yaz güneş kremi kullanıp hem kızarıp hem kararmayı nasıl başardım bilmiyorum😂
Ben de açık tenliyim ama hiçte öyle sorunlarım yok😂😂
Esmerler daha avantajlı ama beyazlar daha güzel bence, tabi ırkçılık yapmayalım 😂
Neden ırkçılık yapasınki ben beyaz tenliyim ama kızların çogu esmer seviyor anlamadım gitti
Zevkler ve renkler tartışılmaz biz kimseyi aşagılamıyorz
Sende beyaz tenlisin galiba
Esmer güzel kızlarda var ama yok ya tarzım degil beyaz olacak saçıda siyah gözleride siyah herkesin farklı
Beyaz tenliyim ve hayatım boyunca esmerlere hep özeneceğim. :/ :D
Kanka biliyormusun bir yandan da beyaz tenli olarak şansliain esmer tenliler in kimisi bazen sıcak ortamlarda yüzü terliyince biraz koyulasiyor ten göründüğünden daha kurulasiyor soğukta ise aynı şekilde kuru oluyor bazen esmer tenli de beyaz tenlilerede sıcak hava yaramaz abi ben esmer im ve yüzüm kuruysada güneş in etkisi yüzünden dur yoksa beyaz aynı korelilerin teni gibi tenim vardı
Tabi ki esmerler avantajlı. Beyaz olmak ayrıcalık bence. Ve bunu koruyabilmek. 😎
Beyaz olmak ayrıcalık derken?
tabiki bembeyaz tenki kadınlar.. çok seksi çok tahrik edici oluyolar.. yanmak kadına yakışmıyor..
Ne alaka sen şimdi esmerlere laf mı ediyordsun?
Her ikiside ayni ya fark eden birsey yok domates gibi kizarmaya gelince esmerlerde de o yok sfsgshj
Buğday tenliyim memnunum beyazlar ve esmerler düşünsün
Biz sizi dusunuoz biraz daha sen gelmiş laf edion canım
Beyaz tenli olarak diyorum beyaz tenliyseniz hayat gerçekten çok zor -. -
Neden
Beyaz tenliyim bu cok zor evet minicik gunes gorsem kizariyorum 😏
Beyaz tenliler daha avantajli daha guzel. duruyolar ne giyseler ne surseler yakisiyo
Beyaz tenliler hortlak gibi çıkıyor bazı fotolarda, ortası iyidir, 😂
hepsi oluyor üstüne bir de açık tenli değilim o yüzden şu kızı susturun 😒
Bence esmer satışınların beyin hücreleri yeterince gelişmediği gibi beyaz tenlilerinde modası çabuk geçiyor 😉
evetya morarmıyor en azından ve lekeler bariz belli olmuyor şanslısınız
Esmerler kir götürüyor, bir yıkayasım gelmiyor değil. Beyaz ten şeffaftır.
Bu senmisin?
Rihanna o nasıl tanımazsın asdfghjk
Aratmazsın onun:)
Sivilcesiz ve en ufak bir darbede morarmayan bir cilt daha avantajlıdır.
Valla esmerler daha avantajlı
Morarma konusunda evet haklı ama diğerleri bana göre abartı herkes aynı olmuyor.
#BeyazTen.
Esmerler kesinlikle daha avantajlı beyaz tenliyim gram bronzluk yok bıktım
Herkes beyaz tenli demişte o zaman niye tavuk gibi beyaz peynir tabirleri var ya
ten rengimden memnunum esmerim hatta kat kat daha esmer olmak istiyorum 😏
senınmı tenın esmer :D
Bu sen misin
Her ten Kendine Özgü Bir Hassasiyet Verir Esmer veya Beyaz Ten Olmanız Önemli Değil Sadece 😊😊 Sadece Teninizin Sıcaklığını Kullanın 😊✌️
Beyaz tenin köpeği olmuşum ben yanicam diye dışarı çıkmıyorm buda böyle bir kafa
Beyaz tenliler daha hoş oluyo. Ama iniesta gibi olmamak lazım 😀
Ten uyumu önemli değildir bir insanin içi gülüyorsa o kimsenin yüzü daima guler
Evet bazı dezavantajlari var ama ben beyaz olmaktan memnunum 😇
Beyaz tenli biri olarak memnun değilim güneşe çıkamıyorum iki dakka dursam pancar gibi oluyorum
Süt beyazı gibiyse beyaz diyorum.
Bebeksi yüz önemli olan
Buğday tendeki avantaj hiçbirinde yok.
Beyaz Tenler Güneşte Fena Yanıyor. Kızarır Hemen.
Esmerler kız haklı güneste domates oluyoruz
Beyaz tenliler daha çekiciler.
Esmerler kıskanılmasaydı solaryum olmazdı 😎
Koydu geçti resmen :D
@ŞirinMühends bak sen 😎
Kesinlikle Haklısın yani :D Ama sende bence tam esmersin ha :D
Kızda beyaz ten avantaj erkekte esmerimsi
Sarışın esmer farketmez. :D
esmerin siyah saçı yakışır beyaz tene
Bence farketmez (kumral olunca ben 😅)
Esmer daha avantajlı.
Hiç şüphesiz esmerrler
Bence beyaz tenliler .
Esmerler.
Esmerler tabi ki çok şanslılar
Bizde sivilce kirmizi kirmizi belli oluo :/
esmerim ama ten rengimi beğenmiyorum
Yaşadıkları iklime göre değişir by durum..
Bana zararida faydasida yok
Beyaz olsun tertemiz olsun
Esmerim ama hiç avantaj yok bence
Esmer olarak esmer 😂😂
Biz esmerler ölelim mi ne yapalım
Beyaz ten gibi güzel şey mi var
oldum olası hep beyaz tenli favorimdir
esmerliğim seviyorum :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar