Güzellik & Bakım Tüylerinizi hangi yöntemle alıyorsunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Tüylerinizi hangi yöntemle alıyorsunuz? Son zamanlarda jilet kullanımı baya arttı. Ama ben hiç tasvip etmem. Tüyleri kalınlaştırdığını düşünüyorum. Lazer etkili bir yöntem bence. Ağda Lazer Jilet Tüy dökücü kremler vb ürünler Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Tüylerinizi hangi yöntemle alıyorsunuz? Cevapla Tüy Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Gizli Üye (36-45) +1 yıl arkadaslar lazer epilasyon fiyatlari İstanbul'da ne kadar? özel bölge haric bütün vücut, bilen varmi? 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Ben sadece koltuk altıma epilasyon yaptırdım. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl seans basi ne kadar ödüyorsun Yorumla Soran +1 yıl Seans başı 90 Tl mi ne verdim. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl tesekkürler :) Yorumla Soran +1 yıl Sen iyi bir merkeze git öğren. Yorumla Soran +1 yıl Rica ederim Yorumla
moonxyx Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 55% +1 yıl jilet bende kimseye tavsiye etmiyorum bence hoş birşey değil erkeklere özgü bir alet sonuçta ben genelde sir ağda kullanıyorum bacaklarımada sprey 2 0 Yorumla
keşkebitse Takip Et Xper 6 Yaş: 125 , eic 73% +1 yıl Benim tüylerim ince yapıda ben ağda kullanıyordum ama gelecek ay lazere daha iyi sonuç almak için sert olması için jilete başladım. 1 0 Yorumla
Hepveren Takip Et Xper 4 Yaş: 43 , eic 38% +1 yıl Tüy Dökücü Krem Hem Ucuz Hemde Vajina Bölgesini kaymak Gibi pürüzsüz Yapiyor 0 0 Yorumla
iştekuzukuzugeldim Takip Et Master Yaş: 30 , eic 60% +1 yıl Uzun süredir lazere gidiyorum artık sonlara geldi 1 0 Yorumla
xunixx Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 3b cevap paylaştı. Jilet 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar