Ayrıca sibel can şişkonun teki şişkolar kendilerini avutmak için kendilerine balık etli diyorlar
Zayıf kız olmanın avantajı neler?
Ayrıca sibel can şişkonun teki şişkolar kendilerini avutmak için kendilerine balık etli diyorlar

Her giydiği kıyafet üstlerine yakışır. Kilolarını saklama derdi yoktur çünkü zaten zayıftırlar
Dar gelmez hiçbir kıyafet
Kilo herşeyiyle dert ya insana. Hastalıkları da tetikliyor bide yakışmıyor kimseye sanırım.
Sınırsız yemek. Daha avantajlı ne olabilir ki
Cevap
90Cevap
Avantaj olur mu ki gadasi
Nasıl bir bazal metabolizmaya sahibim bilmiyorum, ama 2 yıllık alkol, fastfood, tatlı ve pinekleme maratonunu 2 kilo vererek tamamladım. Beni tanıyan herkes, her an ya bir şey yerken ya da içerken görür; aksi olamaz.
Sabah bir insan burger yiyemez arkadaşım... sonra doktor "akciğerin bile yağ bağlamış, nasıl yaşıyorsun?" diyerek, bir gün ölürsem incelenmek üzere kadavramı bağışmamı öneriyor.
Benim vücudumun %75'i kolesterol olabilir :D Yaşamam mucizeymiş - en son ne zaman vitamin almışım?
Kısaca zayıf olmak şahane bir aldanma, sağlıklı sanıyorsun kendini; hayvanların burun kıvıracağı kalitedeki yemekleri yarın yokmuş gibi yiyorsun... sonra doktorda acı gerçeği öğreniyorsun.
-Kaç ay ömrüm kaldı? (ehehehehe)
+Han'fendi, sizin bir kaç ay önce organ iflasından ölmüş olmanız gerekiyor.
Sorsan 15 BMI, ama 35 BMI olanlar kadar risk grubundayım.
Neyse, toparladım.
He evet, çuval giysem taşıyorum. Sütyen takma zorunluluğum yok. "Tahtaya iki meme ucu, bi' *m çakmışlar" Dekolteyi ne kadar abartsam da abes durmuyor. Sofistike, slut, kadınsı, çılgın, loli vs. istediğim gibi görünebilirim. Portatifim. Zil zurna sarhoş olsam dahi 60 kilo üstü herkes beni kaldırıp taşıyabilir. Park halindeki arabaya neredeyse kapıyı açmadan girebiliyorum. Arada bir pislik olsun diye arabaların dibine park ettiğim oluyor. Çıplaklık pek yakışmıyor. Soyunup kendime baktığımda kendime ilgimi kaybediyorum. Şu kaltak giyinse de kurtulsak. Fetiş değil ise çıplaklığım bir erkeği, başka kadınlara göre pek etkilemez. Kıyafetleri taşımak için doğmuşum, beni yaratırken: "Bu hiç soyunmasın." demişler sanki. Resim yapıyorum, insan anatomi yapısını yakından inceleme şansım oluyor. Damarlarım dışarıda gibiler. Bütün bağ, kemik, kas, iskelet yapısını gözlemleme fırsatım var :D Bir de bence bu kadar zayıf olmak hiç estetik değil.
İyi kötü, mutluyum işte :D
*midemde delik olmasından da şüpheliyim.
Ben tahtayım :D
1yiyip yiyip kilo almıyorum
2istediğim mağazadan istediğim şeyi alabiliyorum s xs bedeni olmasa bile m ve l bol durduğu için havalı oluyor
3kisiden kisiye degisir ben buni daha cok dezavantaj olarak goruyorum erkekler surekli sana yaziyor vs
4cuval giysem yakisiyor olayi gercege donusuyor
5kalori hesabi hic yapmadim hayatim boyunca dljdjdls
Herdaim istediğin kyafeti bulup alabilirsin.
Tümtaşıtlarda en dar koltuklarda bile seyahat edebilirsin.
Aynalar kötü görünmez.
Şu kyafet olmadı dar geldi ani kalktın oturdun patladı muhabbeti olmaz.
Fazla kilodan dolayı sıcaklarda çok terlemezsin
Yine fazla kilodan dolayıı ürtünmesi muhtemel vücut kısımlarında pişik tahriş v. s çok nadir olur.
Maket gibisindir abinin babanın sevgilinin omzunda bile taşınabilirsin. V. s v. s 😀😅
İstediğini yiyebilmekten daha çok istediği tarzda kıyafeti acaba bende kötü durur mu endişesi etmeden gönül rahatlığıyla alıp giyinebilmesi, ortamda kilo muhabbeti olduğunda kasılmazlar, fazla yeseler bile ortamda göze pek batmazlar çünkü zaten zayıflar ve tabi ki kilolu insan her ne kadar özgüvenli olsa da asla zayıf bir insan kadar atılgan olamaz.
Kızlarla genelleme , erkekler de çok şanslı mesela gece yarısı kalkıp bir ekmek yiyip , uyuyan tanıdığım var tek gece de değil yani yıllardır öyle tığ gibi bir şey ama şaşılası ben de onunla beraber kalkıp su içiyorum benim karnım dağ gibi oluyor adam kalkıp açım diyor. Gel de küfretme yani saçmalık. Kim ne derse desin öyle insanlar şanslıdır. VIP kul'dur. Şişmanlar lanetlidir. Ben de dahil. 1.86 boy 82 kiloyum.
Her kıyafeti giyiyor oluşumuz bu kıyafet bana yakışmaz gibi bir düşünceye girmeden bedenini rahatça bulmak birde boyunuz benim gibi uzunsa mükemmel kısaca spor yapın sağlıklı olun çok daha mutlu olursunuz emin olun 😊
Kalori hesabı yok.
Giydiklerini muazzör şekilde taşıyorsun.
Kolay kıyafet bulabiliyorsun.
İstediğin gibi hareket edip ziplayabiliyorsun.
Ufacık yere sigabiliyorsun. Bu maddeleri çoğaltmak mümkün.😂
sadece kaditleri çıktığı için seviliyolar. sevgili olarak dış görünüşe bakan hanzo tofaşlıların tercihi tipler. uzaylı mıdır nedirler ben bile anlamadım. insan zayıf olamaz, olamaz yani. biyolojik açıdan imkansız. kız dediğin az şüşko olcak benim gibi
ayrıca ben kendimi avutmak için demiyorum. şişmanım, kabul ediyorum. ama böyle şişmanları kınamak hiç hoş değil. zayıfsan zayıfsındır şişmansan ya olduğun gibi kabul edersin kendini ya da daha kibar terimler kullanırsın. balık etli, etine dolgun gibi. daha saygın bir yerin olur toplumda
Üzerinde taşıdığı fazla yükü olmayacak her şeyden önce, sonra görünüm olarak, göze daha hoş bir uyum sağlar olacak.
Kilolu bir kız, benim uzağımda kalmalı, mümkün olduğu kadar.
Dışarda utanmadan yemek, istediğin kıyafetleri giymek, insanların size kibar davranması aa bu ipince hassas diye filan... hicbir zaman şişman şakasına maruz kalmamak
Saymakla bitmez, giydiğin yakışır tabi ki giyinmeyi bilirsen, her istediğin şeyi alabilirsin, her istediğin şeyi yiyebilirsin. Sorun değil hiç bir şey. Daha ne olsun
Rahat giyinebilmek oram çıkıyor mu buram çıkıyor mu derdi olmaması ve istediğini korkmadan yemek..
Kıyafet olarak her istediği bedeni giyebilir
Yemek yerken de rahattır
Arabanın arka koltuğunda tıkış tıkış oturuyorsan da rahatsındır
Hareket etmen kolaydır örneğin yatakta dönerken 😂
üstüne çıkarlar çıtır çıtır ezerler la seni anca kucaklarına çıkarsan rahat edersin :D
abazalığım sana değil ben şişman seviyorum :D
zayıf sevsem sorun yoktu yani :D hazır sevmiyorum ben kendi kadınımı zayıf alır kendim şişmanlatırım istersen seni de şişireyim bingil bingil ol :D ne dersin
tekrara düşme daha yaratıcı ol :D
kıyafet derin yok istedigin magazaya girersin, arbada sıkışma derdin olmaz arka koltugu 4 kişi yapabilirsin. Zamansız uyudugunda falan kucakta rahatlıkla yatagına tasınabilirsin
Normal bir kiloysa dediğin tabii ki çok avantajı var. Bir kere boy da varsa ne giysen yakışıyor. Yürüyüşün, oturuşun her şekilde alımlı oluyor.
Ne giysen yakisuyor ve herkes hasetle bakiyor keske ben de boyle olsam diye.. baska avantajini gormedim bilmiyom
Giydiğimiz yakışır genelde, bu nedenle alışverişte bize zevk verir. İstediğimizi yer içeriz kalori hesabı yapmayız falan filan
Kusurlarını kapatmak için bol kıyafet giymek zorunda kalmazlar
Gecenin bir yarısı yemek yiyebiliyorsun ve bunu yaparken gram pişmanlık duymuyorsun 👍
Şanslısın
Herkesin eski elbisesi sana olur
Her yere sığarsın
Moda olan elbisenin bedenini arama zahmeti literatüründe bulunmaz
Zayıf seven erkeklerin göz bebeği olursun
Terin kokmaz (zayıfların geneli istisna değilse)
sevişirken yormaz , her pozisyonda seks mümkün, az yer masrafı çok olmaz :)
erkeklere göre her pozisyonda birlikte olabiliyorsun mesala havada kucağa alarak birlikte olmayı çok severim şekilden şekile girmeleri çok kolay oluyor ve seni yormuyor
tabi zayıf oldukları için ne giyseler çok güzel yakışıyor tabi fizik varsa :)
Toplu taşıma araçlarında daha az yer kaplamaları :D
Çok yemek yemek. Ben çok az ve sık sık bir seyler atıştırıyorum.
avantajini henüz yasamadim da dezavantajinin s beden kiyafetlerin her zaman tükenmis olmasi
İstediğin saatte istediğini yiyebilmek ve kıyafet sorunun olmaması 😌
erkeklerin % 90 ı peşlerindedir , bu yüzden çoğunda bekaret yoktur çünkü dilli erkekler , laf ebesi erkekler , yakışıklı erkekler çoktan alıp gitmiştir
Ne saçma düşünce ya kusucam şimdi. Zihniyete bak
evet genelde olmadıkları için şey derler ; ya namus bacak arasında düşünenler ne kadar saaaaalak . saaalak çünkü zar yok uçmuş :D :D
istediğim kıyafeti rahat alabiliyorum diyenler ne saçmalar ya 40bedene kadar rahat kıyafet bulunur zaten. sanki taş devrinde yaşıyorlar. zayıfları sevmem itici buluyorum çıt kırıldımlar üflesen uçucaklar 55kilodan zayıfı kötü kadın dediğin balık etli olur ele gelmeli
helal be abla göbeciğinden öpem seni :D
göbek yok. eksileyen kıskanç vitaminsiz kızlar çıkmış zayıflıktan geberin :D
Kesin 😂😂
evet kesin. sporla uğraşıyorum fitness crossfit boks yüzme.. olma ihtimali yok neden hemen görüşe atladıysan ;)
Ben de ugrasiyorum agla
ben ağlamam canım da ben niye ağliyim senin gibileri üflesem tırt. :D ağla ne alaka onu anlamadım sen ağlıyosun galiba asdfgh :D
Dhdhshdjs gordun mu mal
bondoo ogrosoyorooom napıon yoga falan mı asfdg bokumu ugrasıyosun 2kg dambılmı kaldırıyosun yoksa :D
olsun ben senin göbek yapma ihtimalini severim :D
görüyorsunuz anlatmaya hiç gerek yok :D :D
sporcu kızları severim iyi yiyolar bide sporu bırakırlarsa löp löp et oluyolar harika :D
@Babyfaced2 bu ne la n aahahhah :D
sporu bırakırlarsa evlenirlerse falan sekil bu ama sıkıntı yok. severiz :D
30. saniye efsane
Zayıf olsan çelimsiz derler şişman olsan şişko... Hiçbir şeyin avantajı yok
bir çok avabtajı içinde bence en iyisi yiyip yiyip kilo almamak
az yer kaplıyorum, hafifim, istediğim beden kıyafeti hep buluyorum vs
Çabuk yorulmamak 😂 Bir de istediğin tişörtü gömleği giyebilmek. Ama elbise giyememek 😂 Çuval gibi duruyor 😑
2.5 litrelik iki su şişesini eline alırsan daha iyi anlarsın. Yükten kurtuluyor vücut daha hafif, daha hızlı
Kilo verme derdinin olmaması ve kimsenin seni kilolu olmanla suçlayamaması, ayrıca rahat hareket kabiliyeti
Aldığım kıyafetler yakışıyor. Metabolizmam hızlı ye anam ye
Her türlü avantaj giydiği yakışır fiziksel görüntüsü etkileyicidir
Kıyafet ölçüsü rahat bulmam. Ve her zayıf kız değil aslında bölgesel zayıflık iyi mesala. Göbeyi zayıf yok ama basen hafif etli yüz birazcık etli.
Kıyafet seçimlerinde ve geçen yıldan kalan elbiseleri tekrar giyebilir olmaları
Pekte bir avantajı yok. Yani gel bir lahmacun yiyelim desen yemezler. Zaten belli yani yemediklerinden böyleler. Yazık ne açlardır onlar şimdi :(
Yemek tatlı bir şey yerken sürekli kilo mağduriyeti yapıp yanındakileri boğmamaso
İstediklerini rahatlıkla giyebilirler bu kadar basit cevabı
Ter kokumazlaaaaaaarrrr
Kilplulardan tiksinirim şahsen kız halimle
İstediğimizi yiyebiliyoruz, bedenime kıyafet bulmak çok kolay denemeden alıyorum.
Sevimli gorunurler. Bedenlerine uygun kiyafet daha kolay bulurlar.
İstedigin her elbiseyi giyebilirsin
çogu insan tarafından begenilirsin
Ailenden herhangi birinin kıyafeti rahatlıkla olabiliyor
tek basina zayiflik yetmiyor, hani balerin falan olsa alkislayalim
Her alanda tercih edilirler ve kıyafet konusunda sıkıntı yaşamazlar sanırım ^^
Alis veris zamanlari kisadir
Kapida fazla bekletmezler )))
Haha
Her türlü avantajı var. Zayıf olmak gerçekten iyi ama kötü taraflarıda var.
Rahat elbise bulur giyer istediğini rahat rahat yer
Avantajı olmaz hep hasta olurlar yazık onlara 😂😂😂😂
Abinin kıyafetlerini giyebiliyorsun, babanınkileri giyebiliyorsun, anneninkileri giyebiliyorsun hatta bazen çuval giysen bile yakışabiliyor
Şişko değilsin bikere daha neolsun
Zayıf olup problemli olacağına kilolu olsun. Ama karakteri oturmuş olsun.
En sevdiğin elbisenin bedeni kalmamış sıkıntısı yaşamıyorsun. narin görüntü, o çıtı pıtılık... iyi ki zayıfım asdfghjk
Yanlislikla ustune otururlar cat diye kirilir kemiklerin
seks yaparken rahat edersin.. karşındaki rahatça zımbalar.💣💣💣💥💥
Bu elbise bana olur mu sorusu yerine sadece düşüncesinin üzerimr yakışır mı olması
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar