Kızıl saç, beyaz ten, bir de renkli göz... Mükemmel bir kombinasyon bir insanda. Nadir olan şey çekici gelse gerek.

böyle bir kızsa evet.. taşıyan insana ve saçlarına da bağlı tabi.. püskül gibi yoluk saçları kızıl yapıp çıkıyorlar... neyin çekiciliği.. resimdeki kızı salacaksın bizim memleketin çarşılarına.. sonra tüm caddelere yayılan o telaşı göreceksin.. al sana kızıl saç çekiciliği..
Kızıl saçlı bir kadın mutlaka çekicidir. genelde beyaz tenli olması çekiciliğini iki kat arttırır.
bu sebeble esmer kızların nefretini toplamaları kuvvetle muhtemeldir.
bir de mavi gözlü ise bu kadın, söyletmeyin beni.
Bknz; Mine Tugay
Bir insana yakışıyorsa yakışıyordur ama her kızıl saçlı için aynı şeyi söyleyemem şahsen domatese benziyorum saçlarım kızılken 😂😂
Okuyunca aklıma hemen ''Karen Gillan'' geldi. Kendisi şahane ve bu tanıma en güzel uyan kadınlardan bir tanesidir.
oo nebula reis
Cevap
23Cevap
Beyaz tenlilere muazzam yakışıyor evet mesela elçin sangu gibilere. Ancak beyaz tenlilerde siyah düz saç kadar hiçbir saç çekici olamaz.. 🖤

Ben de kızıl saçlıyım, kızıl saçlılar daha farklı oluyor.
Boyamı seninkisi
Benim doğalda ondan sordum
Boyayla bülent ersoy bile kızıl olur
@vjvbbvvcvvfgv Kına yakıyorum. Saç boyalarına karşıyım.
Türkiye'den yurtdışına gelen her iki kız'dan birisi kızıl saç rengine sahip. Domates kafa'dan geçilmiyor ortalık. İşin tuhaf yanı çok seksi olduklarını düşünüyorlar o şekilde. :D Neyin kafasını yaşıyorlar anlamadım gitti.
Doğal kızıl kadınlar cidden ayrı bir güzel. Ama nedense erkeklerde hoş durmuyor
Abi bu kizil değil ki allah affetsin turuncu kafa bu
görseldeki sarı kızıl. ben çok beğeniyorum böyle kızları herkese de yakışmaz, bana yakışmaz mesela.
Bence var birde beyaz tenli ise çekici oluyorlar fazlası ile
Sadece Scarlett Johansson bu kadın için geçerli bence.
Hahaha boyalı o
Doğallar varken boyalılar bir hiç
çakma kızılların üzerine alınır şimdi. Çakma kızıl, çakma kumral ve çakma sarışınlar iticidir
Doğal kızılım ve gerçekten bu çakmalara kızıyorum boyayla bülent ersoyda kızıl olur kandırmasınlar kendisini
Var tabi ki kızıllar sarışınlardan bile çekici oluyorlar
Kesinlikle var ama dikkat ettim genelde kızıl kızlar ponçik oluyor ondan sevmiyorum. Fit olanlar efsane ama
Var ama herkese yakışmadığı gerçeği de inkar edilemez taşımak lazım kızıl asalettir
Çekiciliği vardır illaki ama herkese gitmez
Kırmızıysa var. Diğerleri çok itici
evet güzel ama bir süre sonra sıkıldım
Boyayla kızıl olmazsın kandırmayın kendinizi doğal kızıllar varken şahsen doğal kızılım
@vjvbbvvcvvfgv abla ne kızıyon doğal kızılım mı dedim kendimi kandırdığım da yok ben kızıl saçlıyım özelim diye
Çakma kızıl kelimesini kullanın sayenizde doğallarıda boya sanıyolar önüne gelen boyamı diye soruyor
@vjvbbvvcvvfgv ya git manyak mıdır nedir
Noldu yaran gocundu dimi siz bizim yanımızda hiçsiniz boyalılar
Manyak sizsiniz boyayla güzelmi olunur
@vjvbbvvcvvfgv Saçım kızıl değil ama şu an kahverengi. Kızıl saç kötü de demedim ki arkadaş. Boya da değil kına yakıyordum saç tonuma uyan bir kırmızı çıkıyordu. Anlamadım bu sinirinin sebebi ne
@vjvbbvvcvvfgv karışma işine bak yürü hadi
Boya kına ne farkeder her ay dipten kızıl çıkıyomu hayır sen kimsinde yürü git diyosun haddini bil
Kına yakınca doğal oluyo öylemi çok güldüm buna
@vjvbbvvcvvfgv doğal diyen mi var?
Var ama her kadına yakışmaz
Bilmem gelene geliyor yakışana da yakışıyor
Kesinlikle var. Bazı kadınlarda çok iyi duruyor.
Olabilir nrdrn olmasın
Bence var.
Kızıl zaafım var, direk zayıf noktam
Türkiyede bok bulursun
+ evet ama diğer renkler de cekici
Kizil bir başka be.
Çekiciliğin renkle alakası olduğunu düşünmüyorum.
varr
Herkesde olmaz çok nadir
yokk bence cok tipsixler
Kızıl bayanı genç gösterir
Yokj
Olmaz mi?
Olmaz olur mu!
Çilleri unutma
Yani bence evet 😅
vallah da yok
Varr
Var.