Sevgilinizi güzel/yakışıklı olduğu için sınırdışı etseler n’apardınız? Omar Brokan, Sudi Arabistan’dan tekhlikeli derecede yakışıklı olduğu için sınırdışı edilmiş!
rezalet çıakrdım o ülkede :D fiziksel özelikleri yüzünden insan sınırdışı edilir mi yahu? hemen sosyal medyanın gücüne başvurur isyan çıkartırdım :D sonrasında benim kellede giderdi zazten, onu suudlarsa :p
aaaaa pardon yaf ben amerikan vatandaşıyım hiç bir suud bana ceza veremez kendi topraklarında :) sıkarrrrrr :)
Yakışıklı olmanin laneti diyorum aga buna yakinda bende sınır dışı olurum 😎😂
Saka bir yanada bu herip arap kadınlarının bildiğin oyuncağı gibi birsey araplarda bunu onune geçmek için herifi sınır dışı etmisler lakin araplar herseyi yapar hersey beklenilir onlardan
Arap kadınlarında nasil bir açlık nasil bir zevksizlik varmış. Ayol bu bildiğin ümraniyede sokakta dolasan standart kıro tipi. Şu yanımıza gelip dansa kaldırmaya kalksa azarladıklarımizdan. Arap kadınlarının beğenisine hayran kaldım. Diğer yandan daha büyük trajedi: en yakışıklıları buysa ortalamaları ya da çirkinleri nasıl acaba. Ruyama bile girmesinler bir zahmet ( abazalar anlam çıkarıp özelden zıplamasın. Fena bozarım)
Arapların gözleri bozukmuş. Bu kıronun nesi yakışıklı. Bildiğin kıro tipi bu. Konuya gelecek olursak. Bir insanı güzel yakışıklı karşı cinsi ayartir günaha sokar diye vatandaşliktan atmak nasıl bir müptezellik yobazlik çekememezlik cehalet örneğidir.
Benim sorum adı altında mod ya da fenomen ya da herhangi bir ks üyesi arkadaşıma kötü laf ettirmem! Küfür ya da hakaret etmeden medeni insanlar gibi herkes istediği görüşü yazabilir...
Bu mu tehlikeli yakışıklı. Daha iyileri var. Sınırdışı edilmesi yazık olmuş. 1- eleman tehlikeli yakışıklı değil bence 2- yakışıklı olmaktan dolayı sınırdışı etmek saçmalık zırvalık. 3- Allah vergisi olan tipimden dolayı sınırdışı ediliyorsam dava açarım. Yakışıklı olmak vs biz seçmiyoruz bunu.
Hayır her iş iyi güzel hoşta ben şunu bir belirteyim. Kızların bir çoğu bu adamı beğenmemişler tamam saygı duyulur beğenmek zorunda değiller. Misal ortalama bir tip ona da tamam. Ama şu var bu kızların ben yollarda burda sağda solda yakışıklı dediği herifleri görünce bu çocuk kadar yoklar ya sanki. Hayır bunların sevgilileri bu heriften daha mı yakışıklı ki hepsi yermiş bu çocuğu burda. Bu kızlar da ne ayak ayrı bir dava buda yani...
Allah ın sanatına kimse bişe yapamaz... Bu insanlar SübhanAllah diyemeyecek kadar cahilmi... Sanki haşa biz istediktemi böyle olduk Boyun eğeceksin takdir i ilahiye Kimsede kimseye gösteriş yapmasın sanki bizim gibi Allahu Ekber ❤️🌹❤️
Herhalde fiziği için yakışıklı diyorlar o zaman her kaslı maslı fiziği güzel olanı sınır dışı etsinler ben ortada sadece yakışıklı vücut görüyorum 😂😂😂😂
En İyi Cevaplar