Ya bu sıralar çok kafamı kurcalıyor. Çok estetik duruyor ve o parlak bombeli görüntü çok zarif. Ama bence maliyetli biraz. Yaptıysanız malzemeleri vs nerden temin ettiniz. Genelde aliexpress falan diyorlar. Bilemedim. 1 tanesi 100₺ olan ojeler var bruhh yani.
Kalıcı oje yaptırdınız mı? Ya da jel tırnak vs? Ya da evde hiç kendiniz yapmayı denediniz mi?
Tek bildiğim tırnağa zarar verdiği. Her ikisinde de üst yüzeyi kazıyorlar. Çıkarttıklarında da kazıyorlar. Sonradan sıkılıp yaptırmasan kendi tırnağının toparlanması çok uzun sürüyor. Hava almadığı için sağlıklı da değil ayrıca abdest açısından vs sıkıntılı. Yine de sen bilirsin 😅 illa yaptırıcam diyorsan bence kalıcı oje yaptır diğerinden daha iyidir.
Hmm jel tırnak için diyorsun o zaman bunu. Evet abdest sıkıntı da zaten aktif cinsel hayatın yoksa ayda bir güsul alsan cünup gezmiyorsun agahshdn Kalıcı oje için düşünmüştüm ilk etapta, kendim yapabilir miyim acaba diye...
Kalıcı ojenin de zararı var ama diğerine oranla çok daha az ve daha temiz görünüyor bence. Kalıcı ojeler çokta pahalı değil diye biliyorum. Bence ilk bir yere yaptır nasıl yapıldığını malzemeleri vs görürsün. Sonra ona göre araştırıp alırsın.
Yok kendim yapmadım. Gratis’in alt mağazası var. Gratis beauty diye. İnternet sitesine gir görürsün. Fiyatları çok uygun. İstanbul’da her yerde şubesi yok. İnternetten bakarsan görürsün zaten.
Valla ben yüzük parmaklarıma Nail art yaptırmıştım. Toplam 55₺ falan ödemiştim sanırım. Tırnaklarım çok çabuk kırıldığı için bu sayede biraz uzadı. Manikürlü elde daha güzel duruyor.
Bayılıyorum zaten o nail artlara taşlı dizaynlara falan... sanat resmen... çıkarttırmak için de ödüyorsun, hoş değil ahahhaha Aynen manikürlü elde çok zarifler
En İyi Cevaplar