Merhaba. Soru biraz saçma gelebilir ama erkek olarak hiçbir bilgim olmadığı için soruyorum. Aydınlatırsanız sevinirim. Yüzümü kuruttuğu için sabun kullanamıyorum. Doktor Jel önermişti. Bende Diadermıne Essential care yüz temizleme jelini aldım. %0 PARABEN ALKOLSÜZ OLANI. Şimdi yüzümü bununla temizliyorum ama endişeliyim. Çünkü makyajı filan temizler yazıyor. Beni aydınlatabilir misiniz?
Cevabın nedir?
+1 yılYüz kuruluğu bende de var. Yüz temizleme jeli makyajı temizlemek için kullanılıyor genelde ama yüz yıkama jelleri yüzü temizliyor ama üründen ürüne artıları var. Bazıları argan yağlı, bazıları mineralli/vitaminli vb. vb. İstersen benim kullandıklarımdan sana önerebilirim?
10 Yorumla
Biraz kullan. Baktım vücut tepki veriyor bırakırsın..
00 Yorumla
Yüzünü temizliyor yani kadınlar makyaj yaptığı için gözeneklere fodöten doluyor bunu bile temizler diyor senin böyle sıkıntın olmadığı için yapı kiri temizlese yeter ama dıadermine iyidir kullanırsın bakarsın ferah temiz yaparsa devam et kendin gözlemle
12 Yorumla- +1 yıl
Yorumunuz için teşekkür ederim. Benim kullanmamda bir sakınca var mıdır acaba? Cildimi aşındırır mı?
+1 yılNivea nin yüz yıkama köpüğü de güzel. Ama ne kullanırsan kullan sonrasında nemlendirici sür. Yoksa yüzün kurur
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
7Cevap
+1 yılhayir ayni sey degil tabiki biri jell o kucuk seyleri arindiriyor biride sadece makyaj icin
00 YorumlaEnguzelii arko kiremisur 1;2saaat sonra yüzünü elidor sambuhan la yika
00 Yorumla
+1 yılAynı bence
Makyaj temizleseydi makyaj temizleme suyu vs yazardı kanka doktor ne dediyse odur00 Yorumla
+1 yılAynı gibi geliyo
10 Yorumla
+1 yılAynidir
10 Yorumla
+1 yılFarklı bence
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılaynı olabilir
10 Yorumla
+1 yılFarkli
10 YorumlaAynı şey
00 YorumlaAynı
00 Yorumla