bir kizla sac bas giristikten sonra ( o giristi ben nefsi mudafa yaptim) boyle daha az durmaya basladi kestirmek istemiyorum cunku zaten cok zor uzuyor ne yapim ben bu saclara:(
şu sağ köşedeki üçlü prizlerin hali ne öyle saçlarından önce evin güzel bir restoreye ihtiyacı var sanırım o kabloları yok ederdim orda olsam inan bak bu hayata alışamadığım tek sahne
@Shamanist kıza ayıp ettik bak şimdi engeleyecek ikimizide o saçları için yorum beklerken evin diğer köşelerinde neler olup bitiğinden habersizdi ve bu görüşlerle şok olup dirrek Before & After yapacak şimdi :)
@Shamanist kaçak elektrik çekilen çingen mahallelerinde bile bu kadar kablo karmaşası yoktur :) anlaşılan elektirik alamadım diyecek kişiler için önceden ön hazırlık bu olsa gerek :)
@Shamanist kız resim paylaşırken şunu düşünmüştür.. "Ben saçlarım için soru soracam ama herkes şimdi tenime bedenime elime ayağıma görüş yazacak site abaza dolu ya" diye düşünürken biz resimde bile olmayan belden aşağı çalıştık umarım oda biraz gülümser bu görüşlermize ve kızmaz inşallah :)
@Shamanist pek sanmasakta sadece umarım ile yetinelim kız siteye girene kadar düşünsene birazdan bildirim gelecek ve sen bildirime tıklayınca tıkladığına pişmansın ve benim yuzumden alet oldun bu görüşlere kendini asla afedemeyeceksin :)
En İyi Cevaplar