Edit: ipl :D
Lazer epilasyon mu yoksa lazer ips epilatör mü?
Edit: ipl :D
Sakın ama sakın epilatöre para verme. Lazer epilayona git. Çünkü kıllar ancak güçlü lazer vuruşlarıyla yok oluyo. Epilatör falan hikaye yok etmez. Lazeri güçlü kocaman canavar gibi bir makine olacak o da güzellik salonlarında
Ips in zaten kılları uyuttuğu söyleniyor.
Lazer de o kadar kocaman güçlü makine cilt açısından problem oluşturmaz mı ki?
Lazere gittim SIKILDIM eve aldım kullanıyorum daha iyi
Memnun musun peki :) kıl dönmesi gibi bir olay yaşıyor musun bununla? Bir de kıl gözenekleri var ya zamanla kayboluyor mu onlar?
Ben gitmiştim yaa tekrar düşünüyorum hangisi iyi oluyomuş bana da söyler misin :)
:) ben karar veriyim de bir derim sana da :)
Gittiysen neden gidiyorsun ki ama
Bulduğunda bana da haber ver kesinlikle :)
Aynı yerde mi yaşıyoruz ki
Ben pek sanmıyorum
İpl kullaniyorum
Aa. Memnun musun peki
Hemde cok memnunum cok tereddut ettim alirken cok araştırdım ama iyiki almisim
Özel olmazsa eğer. Kıl dönmesi tarzı olaylar oluyor mu.
Hayır hiç olmadi
Aklımı çeliyorsun ama yavaş yavaş :D tüyleri de alabiliyor mu, kıl gibi kalın olmayan dışardan görünmeyen ama hissedilenler :D
Ben kıl tüy konusunda takıntılı bir adamım açıkçası ince tüyleri aliyormu almiyormu bilmiyorum benim aşırı kıllı vucudum yok sirtimda omuzumda hic Yok.
Göğsüme bacaklarima zaten yapmadım asla yapmam.
Belki inanmayacaksin koltuk altini 3seferde tamamen yok etti hic Yok ve purussuz diyebilirim.
Kasiklarda 5sefer oldu bitti dersem yalan soylerim ama az kaldi.
Bizim dez avantajımız testislere yapamiyoruz kaliyor.
Kalcamda ise 5. seferden sonra tamamen bitti
Kıl takıntısı bende de var, dokunduğum da bir şey değmemesi lazım elime. Bir kollarımı seviyorum, yazın sivrisinek falan ısırmadan hissediyorsun :D
Marka model olarak ne kullanıyorsun ya da neyi önerirsin
Eig icin tsk ederim.
Cok araştırdım marka kesinlikle Philips
Hadi ya, benim aklımı remington ile babyliss çeliyordu. iki markanında farklı ürünlerini kullandığımdan güveniyorum gibi.
Ben teşekkür ederim tüm sorularıma cevap oldun :)
Remington cok iyi fakat servis konusunda tr de bazı sıkıntılar var.
Hem servis hemde atım sayısı konusunda Philips kablosuz kullanimida tabi extra. bu urunler dezavantaj olarak yanlız yapacaksanız bazi özel bolgelerde sıkıntı yaşarsınız
Hmm remington u eledim o zaman. Philipps veya babyliss arasında gider gelirim artık. Tkrr teşekkür ettm sağolasın :)
Rica ederim mutlu kalın
Cevap
3Cevap
Epilasyon bence kız ayool
Kıların sertmi
Bölgesel olarak farklılıklar olmakla birlikte, uzun süreli ağdanın verdiği sonuçla aşırı kalın değiller.
Lazere git kampanya oluyor indirimdede olur :)
Teşekkür ederim görüşün için :)
Rica ederim koltuk altı en rahatı bikini bacak yüz baya uzun sürer ama sakın yazın yapma kışın yap :)
Yaz boyunca pantolon giysem de sorun olur mu ki :D
Lazeri genelikle yüz vb yerler için kışın yaparlar güneş yakar :)
Görünen yerlerden ziyade görünmeyen yerler için istiyorum ben. Açıkçası biraz da utanıyorum o yüzden lazere gitmekten. Ama kıl dönmesi gibi bir illet de var hayatımda ve ne yaparsam yapayım bitmiyor
Utanılacak birşey yok bayan yapıyor :)
Lazer epilasyon
İps al
Çok pahalı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar