Günlük hayatta kadınların kişisel bakım ve güzellik uğruna erkeklere göre daha fazla zaman ve emek harcadıkları yadsınamaz bir gerçek. Durum böyleyken adadaki şartlar kadın yarışmacılar için sanki biraz daha zorlayıcı gibi. Bilindiği üzere adada yarışma boyunca pek çok şeyden mahrum kalarak doğayla ve açlıkla mücadele içerisindeler ve bu koşuşturmacanın içinde tabii ki kişisel bakım, hijyen gibi konular hak getire..
Peki kadın yarışmacılar bu kıl ve tüy işlerini nasıl hallediyorlar?ünlüler tüy sorununu nasıl hallediyor?Aslında bu noktada, iki olasılık doğmuş oluyor. Ya kadınlara da bu konuda bir tıraş, epilasyon vs serbestliği tanınmış ya da kadın yarışmacılar adaya gelmeden önce lazer epilasyon gibi yöntemlerle bu soruna, önceden kalıcı bir çözüm getirmişler.. İkinci olasılık daha gerçekçi duruyor. Çünkü tam tersi bir durumda, akıllara bu işler için gerekli ekipmanın ada şartlarında nasıl temin edildiğine dair, daha delice sorular gelmesine yol açabilir.. Kadın yarışmacılar pürüzsüz görünüyorlar değil mi? Koltukaltı ve bacak kılları uzamıyor mu? Survivorda kadınlar nasıl ağda yapıyor?
Survivor, Türkiye'nin en çok izlenilen yarışma programlarından bir tanesi. Uzun periyodu ve zorlu koşulları ile nam salan yarışmada, yarışmacıların kişisel bakımını nasıl yaptıkları konusu da oldukça merak ediliyor.
Kişisel bakım elbette ki çok önemli. Haliyle bu konuyu merak etmemiz doğal, önceden bu konuda araştırma yapmıştım. Bildiğim kadarıyla aydınlatayım seni hemen.
Acun Ilıcalı'ya en çok gelen sorulardan biri bu: "ünlüler tüy sorununu nasıl hallediyor?"
'Survivorda kadınlar nasıl ağda yapıyor?' sorusu Acun Ilıcalı'ya o kadar çok gelmiş ki; en son verdiği bir röportajda bu konuda; yarışmacalarımıza sağlık kiti veriyoruz demiş. Ayrıca bu sağlık kitinin içinde jilet de bulunuyor. Yarışmacıların çoğu yarışmaya gelmeden önce hazırlık olarak lazer epilasyona gittiklerini belirtiyorlar diyerek de ekleyeyim.
Yarışmacılar, yarışmacıların ve Acun Ilıcalı'nın röportajlarından öğrenebildiğimiz kadarıyla; hızlı ve pratik pürüzsüzlük sağlayan jileti kullanıyorlar. Survivor tüy sorunu böylece çözülmüş oluyor.
Ayrıca erkeklerde saç ve sakal tıraşı için de; cilt problemleri yaşayanlara özel izin veriliyor onun dışında da sağlık kitlerinde jiletleri bulunuyor. Bu şekilde "ünlüler tüy sorununu nasıl hallediyor?" sorumuza cevap bulmuş oluyoruz.
Survivor yarışmacılarının kişisel bakım yapacakları alanlara gelirsek de; Acun Ilıcalı adada birçok serbest alan olduğunu söylüyor. Yani yarışmacılar istediği ve tenha bulduğu alanlarda kişisel bakımlarını yapıyorlar. Böylelikle kafandaki Survivor kıl sorunu çözülmüştür sanırım.
Belki lazerli olanlar vardır fakat o işler için orada yardımcı olunduğunu duydum. Yani kişisel temizlik yaptırıyorlar sonuçta orası sürgün yeri değil Show ağırlıklı program olduğu için esneklik payı var her zaman Not; bayanlar daha iyi bilir diye düşünüyorum.
Kıldır yündür tarzı şeyleri halletmelerine izin veriliyor. Tabii 5 yıldızlı otelde değil. Hatta erkekler de aynı şekilde kişisel bakım konusunda serbest
Axun söylemişti, kişisel bakım için bir set veriyorlarmış. Yani erkek ve kadın için, tabii içinde neler var demedi ayıptır. :D Yayında söyledi bunu. Onlar hallediyorlar öyle işte.
Bakım çantası (ağda cımbız vs) verildiğini duymuştum zaten genellikle lazerlidir hepsi yine de her ne kadar zor bir yarışma olsa özel bakımsızda değildir 😂
Bildiğim kadarıyla müsaade ediliyor. Acun bunu şöyle açıklıyor. Sonuçta bu ekran programı ve yayıncılıkta görselliğin önemi büyük. Adamların işi bu. Kimse kıllı oyuncuları izlemek istemez.
Herhalde ağda ile falandır. Bu regl ve kıl soruları beni kızlardan soğutacak vallahi.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ada şartları mı? Ada değil orası ülke Biz sadece sahil kısmını görsek de arkada koca bir şehir var Ayrıca acun medya kadınlara aklınıza gelebilecek tüm avantajları sağlıyor Olan erkeklere oluyor
En İyi Cevaplar