Güzellik & Bakım Arkadaşlar sizinle bir video paylaşmak istiyorum. Keratin bakımı ile ilgili youtube videosunu çeken Büşra Pektaş çok tatlı değilm? Össgür Takip Et Xper 3 Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Evet arkadaşlar görüşlerinizi bekliyorum.Evet arkadaşlar görüşlerinizi bekliyorum. Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar bu masum güzelliği büşra pektaşı daha önce izlediniz mi ve evde keratin bakımı yapıyor musunuz? Arkadaşlar sizinle bir video paylaşmak istiyorum. Keratin bakımı ile ilgili youtube videosunu çeken Büşra Pektaş çok tatlı değilm? Cevapla Bakım Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
storm66 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 33% +1 yıl Sen öyle diyorsan tatlıdır abi😊 1 2 Yorumla Össgür +1 yıl eyvallah kardeşim kralsın görüşlerin benim için önemli sen ne düşünüyorsun peki? Yorumla storm66 +1 yıl Bence hoş tatlı biri Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bu ne ya Allah askina ne bu bir erkege yakisiyormu böyle paylasimlar tühh rezil 0 1 Yorumla storm66 +1 yıl Bunun nesi rezillik? Yorumla
En İyi Cevaplar