Her ne kadar dolgun dudak son zamanlarda moda olsa da ve kadınlar bunun için bir çok şey yapıp dudaklarını şişirseler de erkekler tarafından öne alınan görüşlerde "arı sokmuş gibi" ifadesi yer alıyor. Siz ne düşünüyorsunuz?
İnce mi?💕

Kalın mı?💕

Öyle bir kategori yok malesef kişiden kişiye değişen bir durum erkeklerin bunu söyleme durumunuda açıklıyım estedik yani doğal olmayan güzellik arı sokmuş diyolar çünkü estetiği abartan kızlar var fakat yerinde estedik sonuçta bu durumdan rahatsız bir kızdan bahsediyoruz bir sıkıntı olmaz.
Yerinde estetik olsun diyorsun yani
Yani meşhrulaştırmak demiyorum sonuçta bunu kızlar arasında bir mesele olarak görüyorum kızların geneli bir birinden daha iyi görünme çabası içinde , erkekler gidin dudağınızı yapın demiyor diyende kronun tekidir, Şu algı olmasin (yerinde estedik ) MUTLAKA OLMALI OLMAZSA OLMAZ gibi bir SAÇMALIK ASLA bende estetige karşıyım ama bu bir özgüven problemi bana göre özgüvenli olsunlar ve bu yukardaki olaya gelirsek doğal bir kadının dudaklari kalın diye ince dudaklıdan ince dudaklida kalın dudaklıdan ince diye bir birinden DAHA GÜZEL diye ayrım yapılmasına karşyım habire milleti kalıplara sokuyolar!
Ya dış görünüşe göre muameleden bahsetmiyor ki güzel çirkin de dememiş. Çekici demiş. Güzel kızlar genelde çekici olmaz. Güzel kız güzeldir işte. Çekici kız her zaman güzel olmak zorunda değil. Ve ayrıca bu senin düşüncen diğer erkekler ciddi anlamda dolgun dudaklı kızlara bakınca ince dudaklılar da böyle bir şeye başvuruyor. Erkek dedi diye değil yani baktı diye oluyor genelde.
Bilmiyorumda ince dudaklı güzel kalında dudaklı da bu tabi benim düşüncem estetik için biçak altına yatman çok zor birsey videolarda kızları gordüm dudakları icin eziyet gibi birsey umarim bu algı değişir.
Yatman demisim yatmak yazıcakdim.
Umarım değişir. Görüşün için saol 😊
Dolgun dudak pek ilgimi çekmez gerçekten.. küçük ağız kücük dudaklar daha tatlı
Rica ederim😊
Dudaklarım dolgun ama botoxlu gibi şişik değil ve gayet de memnunum.
*Gecen bol olsun.*
Doğallıkta sorun yok zaten
Evet doğru bir düşünce.
Cevap
12Cevap
Benim tandıklarımdan ince dudaklıların farklı bir özelliği var ;)
Ne gibi 😄
Sürekli araştırmalara göre falan filan deniyor. Kim yapıyor bu araştırmaları? Bunların kaynağı ne? Internetteki her şeyi dikkate almamak gerek.
Sınırlı bir alan için yapılmıştır büyük ihtimalle. Avrupa vs. Önceden okuduğum bir bilgiydi. Ne kadar doğrudur bilinmez zaten. Haklısın
Bu boş araştırmaları kim yapıyor acaba😂😂
Hiç bilmiyom 😂😂 önceden okumuştum bir internet sayfasında.
😂😂😂
Dudaklarla alakası olmadığı kanısındayım
Ben de öyle düşünüyorum. Ama dudakla sınırlandırınca böyle oluyormuş
İşte araştırmış adamlar 😂😂
İnce dudaklı olan bayanları hoş bulmam.
Ya dolgun dudaklı erkekler napsinnn
Haklısın 😂
😂😂 sana da suyu dudak payı kadar bıraktık diyip bir şişe su getirme şakası yapıldı mı hiç😂
Ahaha 😂😂
İnce dudağı öperek dolgunlastirmak en guzeli 😀
ince bel ve popo önemli
Kalin 😂
Benim için kalın dudak
cok mu arastirmislar acaba
Evet bence öyle :)
Aynen oyle
Kalın severim
İnce dudak olmaz ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar