Saçlarım da genellikle banyo sonrası ortaya çıkan saç telini saran beyaz şeyler var saçtan onu çekmeye çalışırken bir güç sarfetmememe rağmen saç köküyle çıkıyo. İnternetten baktım tarife en uygun piedra diye bişey. Başına gelen var mı?

Egzama olabilir. Egzama genelde çok sıcak su ile saç yıkandığı zaman görülüyor. Saçlarını aşırı sıcak su ile asla yıkama ondan kaynaklı olabilir. Saçlarını ılık su ile yıka. Birde saç iyi durulanmadığı zaman saçta kepek yapıyor iyi temizlenmez ise eğer saçlarında Egzama oluyor zamanla. O yüzden tüm bunlara dikkat et derim..
Banyo sonrası iyi durulayamadığın için olmuş olabilir elma sirkesi dök suyuna biraz bekle sonra yıka gittiğini görüceksin bende de vardı o kepek değil şampuan kalıntılarıdır
Yok değilmiş işte doktor kan tahlili yaptı bunun için aşırı dökülme oldu saçımda
Saçlarını çok sıkı mı topluyorsun veya saçlarını mı çekiyorsun
Sıkı topluyorum valla
Kanka karanfil maskesi var onu yap derim herderde devadır inşallah iyi gelir doğal şeyler sür derim
Yaa nasıl bişey ki o ltarifin linki var mı :)
Ben direk veriyim sana bir bardak suya 15 20 adet karanfili at ilk önce suyu kaynar bir buçuk bardak suyu sonra kaynattıktan sonra bir kaba 20 15tane at bu soğuyana kadar bekle sonra bunu boş bir parfüm şişen felan varsa onun içine doldur bu aynı çay rengi gibi olucaktır her banyodan sonra hafif saçların nemliyken saçlarına sık ve her tarafına uygula kökten uca doğru ve bunu ilk bir hafta hergün kullan sonra mesela ilk bir hafta her gün kullandıktan sonra haftada 3gün kullan sonra haftada 2yr indir sonra haftada bir güne gerçekten görüceksin çok iyi gelicekdir hem incelemeye hem bütün hastalıklara saçtaki bütün keğeğe kırıklarına çok iyi gelicektir ve çok güzel kokusu var saçların hacim alır yumuşar dökülmeyi durdur bir ton saça faydası var :)
Ay çok sağol ya inşallah işe yarar
Cevap
3Cevap
bende de öyle oluyo knk ama hala bende nedenşni bilyorum ve kaşınıyorda ayrıca o beyaz pullanmaya ellimi atığım gibi saçımla beraber elime geliyo bende nedenini tam klarak bilmiyırum öğrenirsen eğer benimlede paylaşırmısın:)
Merhaba umarım görürsünüz ya. Benimde saç köklerimde piedra var ama hâlâ doktora görünmedim. Size ne dedi nasıl bir tedavi uyguladı yazarsanız çok sevinirim
Cildiye buna şampuan yazıyor geçiyor sonra
Saç egzaması olabilir doktora görün bence
Sirke olabilir kız ayool
Yok yok değil eminim
egzema o doktora git
Gittim kan tahlili yaptı egzama deride olur benim derimde sorun yok
doktor bilmediyse biz nasil bilecegiz yavrum
Doktor tahlil yaptı bende başına gelen var mı diye sordum 🤗
peki inşallah şifanı bulursun
Sağol :)
Bittt
Yok canım bit böyle olmaz kaşınmıyo zaten doktora da gittim kan tahlili yaptı ne alakaysa
Dibine sikica bagli iste kök hücren sağlam kalin mi saclarin tatlim
Evet kalın telli ama inanılmaz dökülme başladı
Geçti mi hastalığınız doktor ne ilaç verdi
Ona ya
Sirke olabilir.
Yok ya değil işte bit egzama sirke kaşınma falan yok doktor da piedra gibi bişey dedi ama tahlil sonucunda netleşir
Egzama
Değilmiş egzama
Neymiş ki
Bilmiyorum henüz doktor tahlil yaptı aşırı dökülmede var tuttuğum gibi dökülüyor
egzama
deri pul tabakasii
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?