Güzellik & Bakım Saçlarıma ombre ya da sombre yaptırsam sizce yakışır mı? edachama Takip Et Xper 5 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bir değişiklik olsun diyorum, göz rengimle uyumlu olur mu? Ya da başka ne renk olabilir? Tavsiyelerinizi bekliyorum... Saçlarıma ombre ya da sombre yaptırsam sizce yakışır mı? Cevapla Tavsiye Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
CuteCurly Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 46% +1 yıl Her şekilde güzelsin kedicik 🤗 Ombre yakışır 1 3 Yorumla edachama +1 yıl Teşekkürler heheh sanırım ombre yaptıracağım 🙈 Yorumla CuteCurly +1 yıl Yaptır, çok yakışacağını biliyorum güzelim :) Yorumla edachama +1 yıl Umarım 🙈 Yorumla
Ƙırmızı Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Gözlerin efsane Yakısır 1 4 Yorumla edachama +1 yıl Teşekkürler, deneyeceğim valla Yorumla Ƙırmızı +1 yıl Aşık olunası gözlerin var daha fazla bakamıcam :D Yorumla Ƙırmızı +1 yıl Teşekkür ederim eig için güzel gözlü kız ❤️ Yorumla edachama +1 yıl Rica ederim ^^ Yorumla
huysuzpich Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 43% +1 yıl Bence doğallığını bozma böyle iyisin 😉 1 0 Yorumla
psikopattdeli123 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl Olur olur 1 1 Yorumla edachama +1 yıl Umarım 🤷🏻♀️😊 Yorumla
aysin_duygu1990 Takip Et Yoda Yaş: 35 +1 yıl Evet yakışır 1 1 Yorumla edachama +1 yıl Teşekkürler cevabınız için 🌸⭐️ Yorumla
Smilee35 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 787 cevap paylaştı. Yaptır 1 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 3b cevap paylaştı. Saçların kötü 0 1 Yorumla edachama +1 yıl Kahküllerimi uzatıyorum, ve dalgalı saçlarım. Kahküller bir süre kötü gösterecek sanırım Yorumla
Cizimist Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Boya pismanlıktır 0 2 Yorumla edachama +1 yıl Siz boyattınız mı? Yorumla Cizimist +1 yıl Aynen hemde kuaförü görsen muhteşem bir yer saçım da hiç boya yoktu sadece çok siyah şu an ki halı içler acısı bence yaptırma canım zamanı geri alabilsem asla boyatmam Yorumla
arentu Takip Et Xper 7 Yaş: 32 +1 yıl Mombre daha iyi olur 0 1 Yorumla edachama +1 yıl Hahah 🤣 Yorumla
AmonyaksızÇiş Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Kafayı komple yaptır 0 2 Yorumla edachama +1 yıl Dipleri boyatmayacağım Yorumla AmonyaksızÇiş +1 yıl Komple diyorum ombre'den iyi olur Yorumla
_-_JoKeR_-_ Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 492 cevap paylaştı. Onlarda ne 😨 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar