İnsan güzele ve güzelliğe meftundur. Lakin yaşam tarzı ve dış çevreden gelen olumsuz etkiler sonucunda bazen güzelliğiniz zarar görebilir. Özellikle bayanlar bu konuda daha hassastırlar. Dış çevrenin olumsuz etkileri, kimyasala maruz kalma, doğum yapma gibi nedenlerden dolayı kadınlar çok çabuk yıpranmaktadırlar. İşte tam bu noktada güzellik uzmanından alacakları güzellik sırları büyük iş görmektedir. Güzellik Uzmanı kadınların güzelliklerini koruma ve devam ettirme adına, büyük özveri ile çalışan kişilerdir. Siz güzellik uzmanlarını tercih ediyor musunuz? Güzellik uzmanları çoğu zaman evde uygulayabileceğiniz pratik uygulamaları tavsiye etmektedirler. Bu tavsiyeler her kesimden insanın rahatlıkla uygulayabileceği, pratik güzellik sırlarıdır. Bol bol su içmek gibi... Kadınların en çok dikkat etmeleri gereken güzellik sırrı, cilt bakımında gizlenmiştir. Cilt bakımını bir güzellik uzmanından yardım alarak yaptırabileceğiniz gibi, evde pratik uygulamalarla kendiniz de yapabilirsiniz. Evde cilt bakımı yaparken, bir kaynağa ihtiyaç duyabilirsiniz. Güzellik sırları hakkında dev bir kaynak olan guzellikuzmani. org adresini gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.
Güzellik sırları ile güzelliğinizi uzun süre devam ettirebilirsiniz. Siz güzelliğinizi devam ettirebilme adına hangi güzellik sırlarını kullanıyorsunuz?Güzellik sırlarınızı paylaşırsanız çok memnun olurum.
En çok beğendiğiniz ve uyguladığınız güzellik sırları nelerdir?
Ben cilt bakımını çok önemserim önce cildi temizlemek gerekir daha sonra tonik doğal şeylerde kullanabilirsin gül duyu elma sirkesi doğal toniklerdir cildine çok iyi gelir sonra nemlendici güvendiğim ve cildime uyan aseptine markasını öneririm sana ben kullanıyorum çok memnunum ara sıra buhar maskesi yapmak gerek cildi derinlemesine temizlemek için kil maskeside süper benim deneyimlerim böyle ☺️☺️
Güzellik sırrımı açıklıyorum, soğuk suyla duş almak. Neden mi? Soğuk su; kan dolaşımını etkinleştirir, cildin tonunu eşitler, bağışıklık sistemini uyarır, bacak ağrılarını dindirir, varisli damarlarda kan dolaşımını etkinleştirir ve cildin esnekliğini arttırır. Herkese tavsiye ederim.
Tatlı kırmızı elma ve kayısı 10 dakika kaynatıp çıkarıyorum sonra kaşıkla ezerek püre haline getiriyorsun ve yüzünde 5-7 dakika bekletiyorsun güzel sonuç veriyor.
En İyi Cevaplar