Nuran Sultan: Tüysüz vücutlar bana kadınsı geliyor! Ünlüler dünyası, erkeklerin tüylerini alıp/almaması hakkında ne düşünüyor?

Nuran Sultan: Tüysüz vücutlar bana kadınsı geliyor! Ünlüler dünyası, erkeklerin tüylerini alıp/almaması hakkında ne düşünüyor?
NURAN SULTAN TÜYLÜ SEVİYOR BEDÜK LAZER YAPTIRABİLİRİM DİYOR

Bedük (Müzisyen): Bir kez jiletle almayı denemiştim. İleride lazer epilasyon da yaptırabilirim. Neden olmasın?

Suat Ateşdağlı (DJ): Ben zaten beyaz bir adamım, göğsüm çok kıllı değil. Göğüs kıllarımı hayatta aldırmam. Tabii temiz görünmek önemli ama temizlik demek, bu değil.

Tülin Şahin (Moda tasarımcısı ve Manken): Bu bir ihtiyaç. Sırt bölgesinin temiz görünmesi hoşuma gider.

Nuran Sultan (Oryantal): Bence tüylü erkek seksi. Erkeklerde göğüs dekoltesini seviyorum ama mutlaka kılları gözükmeli. Tüysüz vücutlar bana kadınsı geliyor.

Candan Tezel (110 grubu): Lazer epilasyon yaptırmayı çok düşündüm. Bayağı araştırdım. Fakat seans süreleri çok uzun sürdüğü için vazgeçtim. Şimdi tüylerimle bir problemim yok. Ama ileride ihtiyaç duyarsam yaptırabilirim.

Geçmişte fazla tüylü olmak, bunları sergilemek erkekliğin sembolüyken şimdi durum değişti.. Erkeklerde omuz kılını bile itici bulanlar var. Siz nasıl buluyorsunuz?

#ZahmetsizGüzellik
#Meczup