Erkeklerin göğüs kılı artık kadınlara çekici mi geliyor?
#ZahmetsizGüzellik
#Meczup

Kadınlar sadece parayı sever. Babanızdan isterken bile ilk sorduğu soru ne iş yapıyorsun. Bırakın şu sakaldı, kıldı muhabbetini. Türk'ün simgesi kılda tüyde değildir. bilhakis temizliğin efendiliğin, adamlığın göstergesi olarak nimami bir şekilde kıl tüy saç sakal bırakılmaz.
bizim kadınlarımızın vizyonu daha geniş.. Miranda Kerr daha yeni keşfetmiş..
Dinamik olur :D :D :D Kel olmasın ama döşü kıllı olsun :D
Göğsü kılsız erkek modası geçti. Özellikle Türk dizilerinin yaygınlaşmasından sonra artık Avrupalı Amerikalı kadınlar bile göğüs kıllarını seksi buluyolar. Kadın haklı yani klsız göğüs ne ya karı gibi
Ben kıllı erkeklerin gerçekten çekici olduğunu düşünüyorum.. Kılsız erkek mi olur. Yazık adamlara sıkıntı çektirmeyin doğal olanlar en iyisi. Sanki kızlarda kıl yok gibi laf yapıyorlar ya saçmalık.
Harika bir yorum bravo can we meet, ı really like you
Cevap
63Cevap
Ufffffffffd.
Günaydın geldi artık
Yarın Adriana Lima kılsız erkek seviyorum dese gelip kadınlar artık kılsız erkek mi seviyor diye başlık açacaksınız
Hayır anlıyorum reklam için sorulmuş bir soruda ama yeter ya daha düzgün yapın.
İlgi cekici olsun diye yapacaginizi sasirdiniz
Döşü kıllı derken öyle kazak giymiş olanı sevmiyordur herhalde. :D
Recep İvedik demediği kesin :D
http://s1.dmcdn.net/pRAZ6/x720-Tjv.jpg
:D :D
Evet türk erkeği gibi. Ama maymun kadar da olmasın yani
Aynı fikirdeyim. You are sweet. you are so beautiful can we meet
Ulan her yoruma cevap vermiş mongol ya =D @deryanurluk
Oldukça itici buluyorum :/
Beni gör
Kendini nasıl mutlu hissediyorsa öyle kalsın :)
Benim için kıl tüy boş
Onu seversem nasılsa öyle kabul ederim
👍🙏
Tanışalım mı
Benim de hafif var bence biraz olması ideal. Bakın kıl erkeğe yakışır fakat temiz tutacak gerekirse alacak hatta ağda & epilasyon yapacak. Bizim insanımız bu dengeyi sağlayamıyor maalesef. Yoksa erkekte hafif kıl candır 👍
çağdaşlık göğüs kılı almakla olmaz görüyorsunuz özendiğiniz begendiğiniz avrıupa erkeklerinin koltuk altları leş gibi göğüs kılı doğal birşey bunu beğenmeyen kadın gitsin kerimcan gibi totoşlara
Antalya tarafina tatile gidince yabancı turistler Rus'lar basta olmak uzere kıllı erkeklere bakiyolar ozellikle, bizzat yasayip gordum ve kıllı erkekler cok cekici geliyor diye kendileri soyledi.
Bizim erkekler orman gibi algilamistir kesin. Beyler, sakin olun! Hiçbir kiz, enseden ordan burdan "ben burdayim" diye bagiran kivir kivir orman gibi kili sevmez 😑
Yarınız kıllı seviyor yarınız kılsız.. biz de şaşırdık ne yapacağımızı...
@Tensazan zaten takan yok dostum sen merak etme ☺
@Tensazan aynen öyle hangisinin ne sevdiği belli değil...
@Tensazan artık pek takmıyorum türk hatunlarını dostum sağları solları belli değil
hiç bir mantıklı açıklaması olmayıp kendimden soğumama sebep olsada ——>——>——>———>kıllı diyorum 🙊 (abartılı olmayacak tabi)
zaten tamamen kılsız erkek kadar itici bişey yok ki. Göğsünde olucak kesinlikle @tylerxOx 😘😘
Miranda hoslaniyor diye benimde hoslanacagim anlamina gelmez, gögsünde killar olmasin bir zahmet öpmekten hoslanmam killi killi.
Biz betalara umut verip dalga geciyor aklı sıra... yine gidip epilasyonlu bir kaslı aygırın kucağına atlayacak yine...
🤦♀️ Aman tanrım. Keşke ağda yapsalar.
Sence o acıya dayanabilirler mi? :D
Yok ya.. Nerde yürek onlarda.
Temsili Türk Erkekler :D
i.ytimg.com/vi/kuD8sukGLuo/maxresdefault.jpg
kıl muhabbeti çok saçma geliyor bana kıllı kılsız önemsiz ilk önce insan olsun.
Mükemmel değil mi, merhaba you are so beautiful
@deryanurluk manyak misin? her yoruma cevap vermis herkese yavsamis resmen
dogru soyluyosun😂
Moda gibi. Herkez simdi kıllı olcak sonra kilsiz isteyecekler. 3 4 sene sonra gine killı. Bence taktik yapmak yok
Bunu duyan turk erkekleri rahat bir nefes aldi. Kilsiz erkek severim diyen kadinlara "miranda gogsu killi seviyor sen kim kezban moduna" girebilirler.
Alt kesim erkeklerin egosunu tatmin ederek prim kazanma yolu :)
*Gecen bol olsun.*
Gece degilki☺
Alt kesimden kastın nedir?
Kendini geliştirmemiş, cahil, bunun da ötesinde her şeyi bildiğini iddia edip milleti ezmeye yer arayan tipler.
Yaptigin yorumun bu konuyla ne alakasi var anlamadim hala?
Yani kıllı erkek olmak ile alt kesim erkekler arasinda ki bağ ne? Kıllı erkekler alt kesimden mi oluyor, bunu mu demek istedin?
Kişisel bakım, kozmetik vs. gibi konular bilinç, gelişmiş bir estetik algısı ve maalesef maddi güç istiyor. Dolayısıyla bunlara sahip olan zaten tercih ederse göğüs kılını aldırıyor ve aldırması ya da aldırmaması için birinin gazına ihtiyacı yok çünkü karakter olarak olgunlaşmış ama bunlara sahip olmayan "tercih" durumuna gelemiyor çünkü ya o bilinçte değil ya da ekonomik olarak sıkıntıda. Yani göğsü tüylü olan erkeklerin hepsi alt kesimden diye bir durum söz konusu değil tabii ama göğsü tüylü olup alt kesimden olan ve dolayısıyla bilinçsiz olan
yönlendirilmeye çok açık, gazla çalışan çok insan var. Pazarlama dünyasıyla aynı doğrultuda aslında bu tarz ünlülerin yaptığı açıklamalar. Bir ürünü satmak istiyorsan önce o ürünün hedef kitlesini belirlemen gerek. Burada da kadın kendi primini yükseltmek için bir kitle üzerinde etki oluşturmalı, en iyi etkide yönlendirmeye açık kitle üzerinde olur ve o kitleye ulaşmanın en kolay yolu da ego okşamaktır.
Oha destan yazmis mk
Özelden yazışınla bildirim gelip duruyo
İlk baştaki yorumunu doğru kelimeleri seçerek açık bir şekilde yazsaydın böyle uzunca destansı açıklama yapmak zorunda kalmazdın. Kıllı erkek zengin olsa da kıllarını aldırmayı tercih etmek zorunda değil. Kıl, aşırı olmadığı sürece normal ve doğal birseydir erkek vücudunda. Fen veya biyoloji dersi gördüysen bilirsin, erkek, anatomisi gereği kıllıdır. Eğer olgunluk dönemini geçtiği halde kıl tüy yoksa, anormaldir, hormon eksikliği vardır.
Birinci yorumun açık ve net değil, ikinci yorumun hepten alakasız. Cahillik, milleti ezmeye çalışmak falan ne alaka anlamadım. Üçüncü yorumunda kendi görüşünü belli edebildin. Ama yine de katılmıyorum. :)) Teşekkürler.
Ne alaka la. bende çıkmiyo hormonsuz degilim ben😨😨
@Göktuğ_3597 kardeşim sakalında mı yok?
Yarım çıkıyor tam degil göğsüme jilet vuruyordum azda olsa çıksın diye bacaklarımdada yoktu arkadaşlarım benle dalga geciyordu hatta simdi azda olsa var
Açıktı zaten ama açık aramaya yer arayan her türlü yere çekebilir. Oldukça çok boyutlu ve hassas bir konu. Bunun tercih olduğunu söyledim zaten, "Zorunda." demedim.
Hepsi bağlantılı düşünülürse bulunabilir ama dediğim gibi çok basit bir konu olmadığı için destan gibi yazmadığım sürece anlaşılmaz zaten, gayet doğal.
Katılmadığın şeyi bir anlasaydın keşke :)
Kişiden kişiye değişiyor benim karşıma çıkan hatunlar kılsız Seviyorlardı
Artık çekicimi geliyor ne demek ben hep kıllı sevmişimdir
Bakımlı olmalı ama 😉
Miranda kerr dışın güzelmiş ama için sanayi çıktı 😂
Sanki miranda kerr tum kadinlari temsil ediyomus gibi soru soruyosunuz.
Bazıları seviyor , bazıları sevmiyor. Tercih meselesi.
Insanlarin kildan tuyden etkilenmesi beni hayli şaşırtıyor
Hayır fazla kıl midemi bulandırıyo çok hafif tüğ şeklinde olabilir
Nesi iğrenç anlamadim boynundan aşağı orman gibi olsun dememiş ya 🤔
Göğüs kılı olan bir erkekten etkilenmem mümkün değil.
Kişiye göre değişir. Göğüs kılların var ama çok değil.
Göğüs kılını ben bile sevmiyorum bu karı seviyor. Tabi herkesin zevki fetişi farklı.
ben kılsız sarışın bebeksi erkek severim esmer kıllı erkekle işim olmaz
türkiyeye gelse boz ayı gördüm diye kaçar
storia-prod-be.akamaized.net/.../760x445
Hayaller Harrison Wells, gerçekler Recep İvedik :D
Hep çekici gelmiştir zaten yeni akım gibi gösterme bari :D
Bende döşü kıllı erkek seviyorum. Koyun gibi seviyon ne güzel 😂
göğsü kıllı bir erkek olarak ben de miranda yı severim :D genelde kızlar zaten kıllı erkek tercih ediyor :D
Miranda Kerr böyle bişey dedi diye tüm kadınlar kıllı erkek Sevecek diye bişey mi var, beni ilgilendiren hayatıma alıcağını kişidir bannane mirandasından bilmem besinden, ne derlerse desinler
Her şeyin bir sınırı var orangutan gibi olmaması lazım
Herkese yakışmıyor. Çok fazla olmamak kaydıyla , olabilir. 😇
Ama çoook aşırısı kötü duruyor..
Harika bir yorum you are sweet let's meet lütfen .
öyle bir foto koymussun sanki hepso öyle 😀 bence de hafif göğüsumuzun killi olması kadınlara cekici geliyordur
"iyy iğrenç, iyy ayı gibi" tarzında yorum yapan kızların babalarını çok merak ediyorum. Türk erkeği değil babaları sanırım.
Kılsız erkek istemek kıllı kadın istemekle aynı şey. Anormal yani 😀
ben de killi severim😄😄🤣
Bu paylasımdan sonra plajlarda kıllı erkek sayısında artış olur.
Çok fazla değilse çekici olabilir
Benim gögüs kıllarım çok seksi ı like you
Kıroyum kılları resmen ben sevmem
turkiyeye gelsin o zaman. turkiyede cok kıllı tüylü adaam
Göğüsü kıllı erkekten hoşlanmak nedir ya ıy
bu durum asyada da boyle killi erkek daha sexy daha dayvani diyolar 😈😈
Erkekte de kadın da kıl itici
miranda işini biliyor :)
Bende kıllı erkek seviyorum
Tanışalım mı. Merhaba
Tamamen kılsız erkekten ben de hoşlanmam.
o sevıyor diye butun kızlar sevıyormu oluyor yani.
Kıllarını aldıranlar düşünsün 😊
Kıllı ama her kılda değil
Zaten öyle gelmiyor muydu?
Herkes farklı seviyor.
Castin Biibır'ı da biliyoruz, neyse.
Bende yok iyi ki de olsa keserdim zaten
Hayır. Ben nefret ederim.
Göğüs kılı çok itici !
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar