Çenemde 4 tane yapışık sivilce çıkmak üzere hissediyorum ve üstten kızarıklık var 😱😱 İltihaplı sivilce için elimde bu kremler var hangisini kullanmalıyım ikisinide kullansam olur mu acil 😲 Benimde yüzümde sivilce çıkmaz çıkmaz stres yaptığımda tam çıkar oda iltihaplı kör sivilce olarak çıkar 😕😕 Acayip rahatsız ediyor ve zor geçiyor önceden biliyorum. 🤬
Bu işte çalışan biri olarak öncelikle kesinlikle acnemix gibi saçma bir ürünü kullanma. Eğer ciddi boyutta bir sivilcelenme yoksa boşuna cildini inceltmemelisin. Bacoderme gelince antibiyotikli krem/pomad kullanmanı tavsiye etmem. Sivilce çıkacağını hissettiğin zaman küçük bir katı sabunu yara bandının orta kısmında yumuşatarak sivilce çıkacak olan yere yapıştır sabah kalktığında patlamış oluyor. Ama tabiki benim kesin ve net olarak kökten çözümüm. Biraz kötü koksada etkileri mükemmel arozon yağı. Kesinlikle sivilceye ve daha nice sorunlara bire bir bir ürün :)
Bende de pek çıkmaz çıktığında uzun süre geçmez. Ben cylindoxyl kullanıyorum 3 yıldır benim kurtaricim😇 ve 3 yıldır evde bulundurmama rağmen sivilce cikmadigindan kullanmasam da kullandığım zaman çok fayda gördüğüm bir kremdir gün içerisinde sivilce üzerine kuruyana kadar sürüyorum 1 2 gün içinde çıkmadan gidiyor çok memnunum. Şu acnemix jel de kardeşim de var onu gece uyumadan sür uyu
Acnemixi şimdi sürdüm birazdan çam terabentini sürücem uyumadan önce bacodexi sürerim yarın sabah aloe vera sürerim sonra geçmezse dediğin kremi alırım 😂😂
Kullanmasına kullan ama şu Acnemix adlı kremi kullanırsan sana tavsiyem sakın güneş altına çıkma. Benim bir bayan arkadaşım kullandı, yüzünde güneş yanıkları oluştu. Bin bir güçlükle zor kurtuldu daha sonra...
Zoratenin denilen ilaç doktor kontrolünde her ay kan tahlili sonucuna göre kullanılan teklikeli bir ilaç. İnsanın sivilcelerini kalıcı bir şekilde yok ederken aynı anda başka bir yerden başka bir sorun açan lanet ama yinede vazgecmedigim haptir. Alman için kilona ve kan testine bakarlar. Dediğim gibi tehlikelidir sürekli yaşadığın aşırı derecede sivilce sorunun yoksa vermezler he veren doktordan da şüphe ederim 😁 bence bu küçük şeyler için kendini yakma. Aknefloks gibi melhem veya imeks gibi kremler kullansan sana yardımcı olur diye düşünüyorum.
@mavisevero Aaa yok ya o zaman zoratenin hiç bana göre değil. Yılda bir çıkıyor kör sivilce öyle ilaçlar kullanmam doğru olmaz. 🙄 Yarın cildiyeye gidince sorarım yine. Teşekkürler bilgilendirdi için
Arkadasin dedigi gibi yan etkileri cok fazla Şu an nerdeyse butun kemiklerim agriyor ozeliklede bel agrisi yogun sekilde, duduklarda asiri kuruma oluyor nemlendiri kullanmazsan mahfoluyo dudaklarin
Acnemix kullandım yüzüm yanık izi gibi kıpkırmızı oldu, yandı resmen. Birkaç gün üstüste güneş kremi uyguladım ama 10 kat falan ancak eski rengine kavuştum, psikoljim bozuldu o sıra. O günden sonra hiç kullanmadım
Evden çıkmam gerekiyordu ki, zaten daha güneşe çıkmamştm hemen yıkadm sonra. Kremler çok işe yaramıyor ama istersen, dene. çok vakit kaybetmeden hap kullan doktor kontrolünde yarıda kesme.
Hiç takılma sür kremini bekle kendi kendine kurusun gitsin. Sıkılcak kıwamda değilse. Benim ciltde çok kuru bende de çıkmaz kolay kolay. Çıkınca önemsemem
Bende de hiç çıkmaz çok nadir. Daha öncede aynı yerde kör sivilce çıkmıştı zor kurtulmuştum. Az bişi iz bırakmıştı şimdi yine aynı yerde çıkınca korktum 😲
Evet krem ve hap kullanman gerekiyor genellikle azitro diye aç içilen antibiyotik var onu kullaniyorlar ve benzamycin tabi acnemix güzel bir jel onuda kullanabilirsin imex sebamed yanlarında hafif kalıyor. Onun dışında sivilce için kullanılması gereken zoretanin aknetrend vs haplar var onlarında yararını görüyorlar.
bunlar suratini maf ederler kortizonlu... bence dogal davran saf suyla yika ve nemlendir... yüz nefes alsin makyajda yapma fazla o ürünlerde cildi bozuyo
Yoo o iz kremi değil :) bide bir doktor bana o izler geçmez demişti kendi yüzü kahverengiydi hep izdi sanırım ondan öyle dedi 😁 geçmez diye bişey yok geçenler var.
O iz, kremi değil kullanma onu, ben renk açıcı kremler kullanmayı düşünüyorum ama doktorlarin yazdıklarını değil. İnternetten araştırırsan bulursun. Erkek bakım youtuberlar var, kadinlarınkinide izleyebilirsin 😊
En İyi Cevaplar