Bazı kızlar bence doğal bir güzelliğe sahip olıuyor. Bunlar sıfır makyajla öyle güzel oluyorlar ki, bir rimele bile ihtiyaçları olmuyor. Ciltler bebek gibi. Masumane bir güzellik katıyor. Ve bu kızlara makyaj bence hiç yakışmıyor. Çünkü makyakla neredeyse her kız güzel olabilir ama doğal asla. Sizce nasıllar? Ben bayılıyorum. Böyle olanlara ama özellikle erkekler, sizce nasıl böyle kızlar. Sevgiliniz bu kadar doğal güzel olup hiç makyaj yapmamasını sorun eder miydiniz?
Çok güzel olan kadınlarda hele birde bunu fark ettiklerinde kendilerini her konuda üstün görme gibi bir algıları var tabi bunu genelleme yaparak acıklamak hata olur illahaki aksi gibi olanlarda var ama bu sayı belli olmayacak kadar az. Onları da bulmak bir o kadar zor ve güç şu ortamda. Bundan dolayı malesef
Bilmiyorum belki bana öyle biri denk geldi ama bu durumla bu aralar çok fazla karşılaşıyorum. Artık bu şekilde bir atak yapmaktan yavaş yavaş vazgeçmeyi düşünmeye başladım. Önyargılı insan çok artıyor gün geçtikçe. Hayat daha fazla çekilmez hal almaya başladı bilmiyorum belkide bu benim kuruntum olmuşta olabilir
Güzellik göreceli birşey bir o kadar bir yere kadar diyebilirim. Güzel olması bir yana iç güzelliği daha önem taşıyor bunun içinde yakından tanımam lazım buna da izin alamıyorum sıkıntının büyüğü de burdan çıkıyor
ben genel anlamda dedim o resimdeki kızlar için demedim. Hem niye çirkin denmesin herkesin zevki farklıdır mesela 2 ve 4 güzel 1 ve 3 güzel değil bana göre. Başkasına göre tam tersi olabilir veya hepsi güzel gelebilir. anlatmak istediğim buydu
Ben de onlardanım. Herkes çok doğal masum bebeksi bie güzelliğim oldduğunu söylüyor. Makyaja hiç gerek olmadığını falan. Ama bir rimel bile sürmüyorum kendimi baEn kötü hissediyorum keşke makyaj daha çok yakışsaydı diye. Ama mesela o resimdeki kızlara da makyaj gitmez pek. Ben de öyle yani herkese gitmiyo
En İyi Cevaplar