Ilk buluşmaya makyajsız geliyorsa şayet; Kendi güzelliğine, doğallığına güveniyor diye düşündürür. Adeta rönesans kadındır. - Kıymetlimiz.
Ilk buluşmaya aşırı makyaj ile geliyorsa şayet; Görüntü kirliliğine sebep net! Ya da makyaj yapmayı bilmediğini düşündürür.
Özensiz gelen erkek ise; Yaşam tarzı, giyim tarzını etkiler diye düşünüyorum. (Kadın için de geçerli bu ama konumuz makyajmış) hem görünüş olarak hem de karşı tarafa vermek istediği hissi yansıtan bir kıyafet seçimi iyi bir fikir. Tabi ki özensin olması ona "-" puan kazandıracak hem de 2. buluşma için fırsatı olması oldukça zor olacaktır belki de olmayacaktır. Lakin! İlk buluşmanız da elinde çiçekle gelen bir erkek ise üstüne başına bakmayın kabul edin.
Yani emekçilerin güzelliğini bir ıslak mendille silebiliriz öyle mi 😨 tamam bakımsız erkekte suçlu bir şey demiyorum. Ben markete giderken bile suslenirim😅
Güzelliğini silmek yanlıs kelime olur. Daha ozenli gorunmek icin makyaj yapmis o makyajın altindaki doğal güzelliği gormeden ön yargıli olma derim. 😂😂 Makyaj yapan herkes cirkin değildir 😝
Özensiz gelen erkek daha iticidir. Eğer bir kız abartılı makyaj yaptıysa kendini begendirtmeye çalışıyordu. Bu karşı taraftan beğenilme duygusu beklediğini gösterir. Peki ya erkek? Ozenmiyorsa değer vermiyor demektir
arkasındakş sebep önemli, adam belki saatlerce çalıştı çabaladı, işe gitti trafikle boğuştu, derslerine çalıştı, belki çiçek baktı abartılı olur ilk buluşmada dedi bıraktı, o kadar işnin arasında zaman ayırıp koştura koştura buluşmaya yetişti, ama insanlar kıymet bilmez hemen yargılar :). makyajsız gelmek güzel ve doğal bir şeydir ama makyajı abartması da değer vermesinden kaynaklanabilir, bunda da bu kadar itici oalcak bir durum yok...
Abartılı makyaj derken, ünlü ressam Salvodar Dali'nin tablosu gibi olursa itici; erkek de hırpani gelip vıcık vıcık yağ ve ter kokuyorsa (midem bulandı) iticidir 😊
En İyi Cevaplar