Kadının güzelliğini tanımlarken ellerini dalgalı çizerler. Zayıf kadını tarif ederken elini yukarıdan aşağı düz indirmesi gerekli. Sence bu gösterdiğin fotoğraflardan hangisi güzel bence Beyonce. İnsanın sarıldığı zaman kemik batması bence güzel değil. Ekranlara güzel diye ölmüş ama gömmeyi unutmuşlar gibi kızları çıkarıyorlar insanlarda onu güzel sanıyor. Bence kilo gibi zayıflıkta kusurdur. En iyisi normal kilo ya da sağlığı tehdit etmeyecek kadar kilo yani balık eti en makbulü.
Ben daha zayıf sevene denk gelmedim. Kadın dediğin şişko olacak adam kazanacak kazanacak karısına yedirecek 😂 daha ne işte oh mis keyf valla onlar orda zayıflarken bende burda hayatın tadını çıkarıcam 😎😂
balık etli kızlar daha seksi diyoruz cogunlukla muhtamelen balık etli kadınların daha iyi seviştiği gerçeğinin erkek bilinç altındaki yansımasından doğan bir beğeni sonucu ortaya çıkmış görüş. bir başka ihtimal de asli amacı neslini devam ettirmek olan bizlerin, doğa ana tarafından kadında dolgun kalça ve meme kombinasyonunun onun yüksek doğurganlığına işaret edecek şekilde kodlanmamız, bu sebeple de doğurganı içgüdüsel olarak seksi algılalıyor olmamız olabilir.
Cok zayif kadin iyi deyil bence , cünkü ask yaparken kemik sesi geliyor, balik etli kadinla ask yaparken ise et sesi yani şak şak ses diye cikmasi cok güzel oluyor 😊
Eğer vücut hatları düzgünse balık etli kadın daha çekicidir bana göre ama maalesef Latin kadınları gibi vücut hatlarına sahip değiliz Türk kadınları olarak.
Yine de erkekler genel olaral balık etli kadın seviyor gibi görünüyor.
Bence balik etli seviyorlar ben uzun boylu biriyim ama zayiftim evlendigimde esim kilo almam icin eliyle bol bol yediriyordu simdi balik etliyim ama boyum uzun diye cok abarti deyil kilolarim
En İyi Cevaplar