Saçlarım yanlış boyamadan dolayı saçma sapan bir hale geldi. Diplerde kendi rengim var ayrıca kızıl yansımalar ve uçlar açık kumral gibi. Saçlarım oryalden dolayı yıprandı , bu yıl 5 kez kestirdim halen cansız ve sağlıklı değil ama bu renk te psikolojimi bozuyor artık..! Düz kumral olsun istiyorum saçım. Bilgisi olan ya da kuaför olan varsa fikir versin lütfen ne yapsam bilemiyorum :( (Ben diyorum ki uçlar hariç açtırıp kumrala boyatiyim?)
Saçım 3/4 renk oldu :(?
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
kotu durmuyor bence daha fazla elleme bu sefer tamamen pisman olursun. sacini acma, bak ben daha iki gun once actim. turuncu oldu. ustune boya geçtim, sacimin dipleri turuncu altlari koyu igrenc bir saca sahibim su anda. moralim bozuk bak sende pisman olursun
1
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
benimde üstler kızıl , dipler koyu kahve , uçlar kumral.. Çok farklı değil yani seninkinden :( Geçmiş olsun
malesef su boya konusunda hatalar yapiyoruz, ben daha 3 sene once sacimi yaktim.. sacim daha yeni uzadi ve yine mahvettim. sacimin normal boua gelmesi en az 4 yil. bak sana soyluyorum bundan sonr abi daha boyama sonu hep pismanlikla bitiyo. su anki sacini kapatmak icin koyu bir renge boyaman lazim yoksa kolay kolay kapanmaz o renkler. sana tavsiyem sacini yakma, ona cok dikkat et. koyu renge boya, 2 ayda biraz daha akarsa yine boya. ve elleme birak uzasin
malesef bende koyu renge boyadim pismanim hic yakistirmiyorum ama kizil ve turunch renkleri baska renklerde kapatmiyor malesef. aslinda yogun renkli bir boya da deneyebilirsin fazla koyu renk olmayan ama unutma sonucun istedigin gibi olma garantisi yok. ama umarim istediğin gibi olur en sonunda. sadece ust uste boyayip acma, sacini yakarsan tam pisman olursun ona dikkat et
loreal excellence boyası var hem açıp hem boyuyormuş ve kızıl yapmadığını söylüyorlar küllü numaralarının. Yarın onu alıp sadece karışık renk olan yerlere süreceğim, istersen sende bir bak benim kafama yattı bu boya
Oha be harbi 4 renk olmuş. Bence şu an saçını ne yaparsan yap tutmucak ve renk tonları çıkıcak ortaya ancak belki gerçekten iyi bir kuaföre gidip adam akıllı açma işlemi yapılırsa istediğin tek renge ulaşabilirsin.
En İyi Cevaplar