Sivilcem için dis macunu sürdüm sabah kalkıp yüzümü yıkdağımda sivilce olan kısım kararmıştı şu an hala öyle ne yapıcagım hiç bilmiyorum şimdilik kapatırım ama ilerisi için geçer mi böyle kalmaz değil mi bir akıl verin deliricem gerçekten:(
Yakmamıssin alerji tetiklemiş aktardan kantoron yağı ve alovera yağı al 2sini karıştır yüzüne sür... egzamaya alerjiye karşı cild yenileyici özelliği var... Tavsiye ederim
RICA ederim. Mutlaka dene canım gece bunları sür yüzüne sabah yıka iz belirtileri geçene kadar... ben kendimden biliyorum benim denizden alerji oluştu yüzümde bu yağları surdüm çok iyi geldi
Gül sabunu, doğal kil al gulsuyuyla karıştır sür. Gece yatmadan yoğurt ye. Hiçbir şeyin kalmaz. Bunu yapabilirsin. O yaralar geçecek. Sende görüyorsun bunu. Sadece uygula
geçmiş olsun zamanında banada oldu iz kalıyor haftalarca ilaç kullandım hatta deriyi soyduran ilaçlardan bile kullandım derim soyuluyodu okulda yüzümü gizliyodum resmen
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ofoofofofofof ne yapıcam ya kalıcı değil değil mi çünkü gerçekten çok kötü duruyor
Aynı hatayı bende yaptım 4,5 aydır halen lekesi geçmedi kremler merhemler hastaneden hastaneye koştum tabikide bayağı bir geçti fakat kırmızı leke kaldı güneş yansıyınca falan parlıyor ne zamana cildim eski rengine geri döner lütfen cevap verirseniz çok sevinirim depresyona girdim yatamiyorum aynaya bile bakamıyorum 😢
Aaa hiçte öyle değil diş macunu öyle yapmıyor benim kuzenim deniyor sürekli hatta sivilceleri dahi gitti sayılır. Seninki sivilceden çok lekeye benziyor k. bakma da..
Yaa millet diş macunu ile kemik kiriyor resmen.. Nerden duydunda uyguladin onu.. Cabuk derken 1 haftada geçer yara da izi daha uzun sürede geçer.. İnan değmemiş yaptığın a
En İyi Cevaplar