İkisi de değil. Fotojenik: Fotoğrafta, gerçekte olduğundan daha güzel görünen. Bu durumda; çirkin birisi fotoğrafta, gerçektekinden daha güzel görünüyorsa o da fotojeniktir ama güzel olduğu anlamına gelmez. Aynı şekilde, güzel birisi fotoğrafta gerçektekinden daha çirkin görünüyorsa fotojenik değildir ama güzeldir. *Gecen bol olsun.*
Fotoğrafı Makinası Estetik Cerrahı değil.. Neyse Onu çekiyor. siz sadece o anki pozunuz ortam duruş ve ışığı iyi yakaladığınızda güzel çıkmış gibi oluyorsunuz..
Bizim okulda bir kız vardı. Normalde baktığında inanılmaz şekilde Adriana Lima'ya benzerdi. Gözler, saç, boy. Fakat foto çekildiği zaman kibariyenin annesine dönerdi. O gün anladım fotojenik olmak farklı güzel olmak farklı şey.
Fotojeniklik güzel çıkmak değil olduğun gibi cikmaktir. Mesela ben bakım yapıyorum aynada çok güzel gorunuyorum ama fotoğraflarda binde bir güzel çıkarım. Olduğum gibi cikmadigim için fotojenik değilim. Güzellikle ilgisi yok. Güzel değilsen istediğin kadar fotojenik ol yine çirkinsin yani. Olay bu
Bence aslında güzel olmakla fotojenik olmak arasında bağlantı yok. Çok güzel olup fotoğrafta güzel çıkamayan tanıdığım da var tipsiz olup fotoğraflarda çok güzel çıkan da
önemli olan fotojenik olmak peki neden? Çünkü bknz çirkin instagram Bloggerlarına acayip fotoğraflar çekiniyorlar ve çirkinler ama fotoğraf harika çünkü fotojeniklik 👌
Fotojenik değilim ama gayet tatlıyım. Bu da böyle bir saçmalık.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Güzel veya yakışıklı olup fotoğrafta kötü çıkan insanlar var.. ya da tam tersi normalde güzel olmayıp fotoğrafta güzel çıkanlar var.. fotojeniklik farklı bir şey😂
En İyi Cevaplar