Vajinamda sirden veya agdadan sonra hep sivilce cikiyor cok hemde. Bephanthol sursem olurmu. ya da baska bir cozum yolu bilen varsa yardim edebilir mi

Vajinamda sirden veya agdadan sonra hep sivilce cikiyor cok hemde. Bephanthol sursem olurmu. ya da baska bir cozum yolu bilen varsa yardim edebilir mi
Kadın üreme organı çok hassastır. Oraya bir şey sürmeden önce mutlaka araştırılmalı ve mümkünse bir uzmana danışılmalı.
Bepanthol, Bayer'in üretmiş olduğu bir kremdir. Bepanthol cilt bakım kremi, Provitamin B5 olarak da bilinen, dekspantenol içeriyor. Dekspantenol, cilt sağlığı açısından çok gerekli ve önemli bir vitamin.
Bepanthol, genellikle cilt bakımı ve cilt sorunlarının tedavisi için kullanılan bir kremdir. Dekspantenol, cilt hücrelerinin yenilenmesini destekleyerek cildin onarılmasına ve korunmasına yardımcı oluyor.
Bepanthol ürünleri, özellikle kuru, tahriş olmuş veya hassas ciltler için cildi nemlendirmek ve yatıştırmak amacıyla kullanılıyor. Bepanthol'ün birçok çeşidi var ve bunlar farklı amaçlarla kullanılıyor.
Bepanthol krem çeşitleri tüm eczanelerde satılıyor ve reçetesiz olarak satın alınabiliyor.
Yukarıda da dediğim gibi vajinal bölgenin hassas yapısı nedeniyle, bölgeye sürülecek ürünler konusunda dikkatli olmak önemli! Vajinal bölge, kendine has bir florası var. Oraya sabun, su bile sürmek oranın florasını bozabilir.
Bepanthol her ne kadar cildi besleyen bir vitamin içerse de vajinal bölgeye sürülmez. Vajinal mukozanın hassas olması nedeniyle, bu tür bölgeler için özel olarak formüle edilmiş ürünler kullanılmalı ve mutlaka bir uzmana danışılmalı. Sağdan soldan duyulan şeylerle vajinal bölgeye bir şey sürmek çok daha sancılı bir sürece yol açabilir. Bu nedenle bir jinekoloğa danışmadan böyle işlere girişme derim. :)
Sivilcenin tek çözümü agdadan sonra oraya idrarını sür 5 10 dakika şu değdirme. Bir daha asla sivilce çıkmaz. bunu sana ağda yapanlar hiç soylemedimi
Hayir tabiki ilk defa duydum boyle bişi
Bunu bir kere dene. bende de oluyordu. bir bayan arkadadimdada. Ağdayı yap bitir. kalk git tuvalete. elinle oraya idrarını sür. yıkama 10 dakika. gorecwksin bir daha asla olmicak. ve inan daha güzel oluyor artık. egwr bildiğin bir hamam varsa orda ağda yaparlar gidip sorabilirsin
nedeni ney biliyormusun idrarda olan asitler o bölgeyi yakıyor ondan
@emircan2001 aynen evet
saglıklımı ama degil.. o asit bazen pişik yapar ve enfexyon yapar. batıklar için.. en idealı düzgün bir ılık bir duş sonrası tenine uygun bir agda ve öncesi kremler sonrası agda ve temizlik banyo şart
@emircan2001 öyle gezmicek heralde.10 dakikalık bir seferlige mahsus o.
Oha ciddi mi ya
Doktora danışmadan kulaktan dolma bilgilerle yola çıkmayın idrarını sür diyen olmuş hangi çağdayız boşver sen burayı yarın bir cildiye uzamanına sorup öğrenin bence
Yediğiniz gıdalara dikkat edin... Yumurta yağlı yiyecekler kuruyemiş tarzı sivilce yapacak şeylerden biraz uzaklaşın...
Cevap
26Cevap
Tam içine girmezse sürülür bence
Kadınlardan çok erkek yazmış herkeste * profesöru aq 🤣🤣
Bence cildiyeciye görünmeden kullanmayın. Hele ki 1. cil derece riskli bir yer için.
Tanimadigin bir eczaneye git sor en iyi onlar bilir
Ben penise sürüyodum sende sür vajinaya iyi olur bak sçylim:))
erkeklerin daha fazla yorum yapması... içeri doğru sürmedikçe pek bişey olmaz ama özel kremler var genital bölgeler için
nasıl alıyorsun bunu bu kada oluyor.. sen bunu yanlış alıyorsun ve agda seçimin yanlış.. buna dikkat et.. ama krem kullan. çözümü kolay sende
vajende sivilce çıkmaz, perinende çıkıyordur, genital siğil olmadığından emin ol,
abazalar birazdan toplanır
Aynn
Pişik için iyi olur galiba
Bu ürünün reklaminda oynayan kadın kim?
Sürülebilir. Yumuşatır ve rahatlatır.
Burası polıklınık mı hayırdır?
Hayır tabiki sürülmez
Sür ama sadece sür başka şey yapma ;)
iyi olur yaraları iyileştirir
olabilir :D :D skentthol :D
Doktora danışmadan kullanma.
Kadın hastalıkları doktoruna görün